Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

22 de nov. 2013

Cipal, hipocresia o servilisme?

OPINIÓ - La polèmica esta servida. De fet ja fa uns mesos que la tenim entre nosaltres, a la polèmica dic. I si, parle de Cipal, de Montemolar i dels Noruecs que ens el volen cimentar amb el beneplàcit de PP i Cipal, socis de Govern esta legislatura. 

Però no escric açò per a parlar de la destrucció de part de la partida de Montemolar, sinó per a fer-ho de Cipal i la doble aposta que han fet amb aquest tema. Si doble aposta. Mentre aprovaven a través de la regidoria d’Urbanisme (que ells mateix regenten) també presentaven una demanda judicial contra aquest projecte. La pregunta és: A que juga Cipal? 

Ningú entén com un partit polític que esta governant conjuntament amb el PP ha permès que es pose en marxa de nou el projecte de la residència noruega després d’haver estat parat durant anys per a després presentar una demanda judicial i fer ‘teatrets’ per intentar explicar als veïns d’Altea la gran clavada de pota que han fet. 

En aquests ‘teatrets’ al igual que a la seua web i en declaracions a alguns mitjants els de Cipal amb la seua líder Carolina Punset al front asseguren que han intentat parar de totes les maneres aquest projecte perquè per a ells “la naturaleza es insustituible y devastar con edificaciones desproporcionadas espacios verdes supone privatizarla en perjuicio de todos”. De ser així, volen dir que estan, com estan, dins de l’equip de Govern i amb la regidoria d’Urbanisme a les seues mans no han pogut fer cap cosa per evitar-ho?

Segons afirmen no ha sigut la regidora d’Urbanisme Carolina Punset la que ha signat la llicència que dóna permís per a construir a la zona afectada i a més afegeixen que també des de Conselleria hi ha molt d’interes perquè el projecte es porte a terme, assegurant que ho ‘recolzen cegament’.

Siga com siga, Cipal té per davant la difícil missió de llavar la seua imatge deteriorada ja de per si per la gestió d’esta última legislatura i el pacte amb el PP i a la que ara s’afegeix tot aquest entramat que no sabem ben be com acabarà, això si, a Cipal intenten apostar a les dos bandes així de ben segur que acaben acertant sinó d’una, d’altra manera.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu