Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

21 de nov. 2013

Campanya de vacunació antiràbica

Sanitat engega una nova edició de la Campanya Antiràbica

Del 25 al 29 de novembre tindrà lloc la ‘Campanya de Vacunació Antiràbica 2013’, organitzada per la Regidoria de Sanitat de l'Ajuntament d'Altea i que compta amb la col·laboració de la totalitat de les clíniques veterinàries del municipi, a més de les associacions ASOKA el Grande i A.D.A.A.

Així ho ha donat a conèixer el regidor de Sanitat, Gregorio Alvado, qui ha destacat que “per un preu reduït, 16 €, la campanya inclou, en qualsevol veterinària del municipi, la vacuna antiràbica, la desparasitació de l'animal i una revisió general del mateix, mantenint-se el preu de l'any passat”.

Gregorio Alvado ha recordat l'obligatorietat de vacunar als gossos contra la ràbia, quan compleixen 3 mesos d'edat, quan compleixen 1 any, i mínim cada 2 anys. El regidor ha aclarit que és necessari per a poder accedir a aquest preu reduït que l'animal estiga prèviament identificat amb microxip i cartilla sanitària, a més, “no està inclòs en el preu de la campanya, el microxip i el passaport, sinó que l'animal deu tenir aquests requisits abans. Ara bé, es pot fer tot alhora, es pot aprofitar la visita al veterinari per a identificar a l'animal i vacunar-lo”.


En aquest sentit, ha animat a tots els amos de gossos a aprofitar aquesta setmana de campanya i complir amb l'obligació de vacunar al seu animal contra la ràbia ja que aquesta campanya ha d'entendre's “des d'una triple perspectiva: la protecció dels propietaris i resta de persones que conviuen amb aquests animals, el control dels nivells de malaltia dins de la població d'esta espècie, i la salvaguarda de la salut i de la qualitat de vida d'aquest animal en particular”.

L'horari de la campanya l’estableixen els propis establiments. Les clíniques veterinàries que participen en la campanya són totes les del municipi:

Clínica Veterinària Algar
Camí del *Algar nº26
965845890

Clínica Veterinària El Port
C/ La Mar, nº159
966880612

Clínica Veterinària Altea
Ptda L'Olla, nº29
965840232

Hospital Veterinari Althaia
Cuesta dels Nassos,nº40, local 5
966880157

Clínica Veterinària La Pau
Plaza la Pau, nº3, local B
966882719

Centre Veterinari Altea la Vella
Guareix Llinares,nº16
965846312

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu