Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

20 de nov. 2013

Bona acollida als Bolets

L’Associació ‘El Runar’ d’Altea celebrava el passat divendres el curs-conferència sobre bolets amb més de 50 participants

Foto: Toni Ripoll
El passat divendres tenia lloc el curs-conferència de bolets a la Sala Navarro Ramón de la Casa de la Cultura d’Altea organitzat per l’Associació ‘El Runar’ d’Altea i recolzat per unes 50 persones que van assistir i es van mostrar molt interessades i predisposades a continuar avançant amb la iniciativa.

Durant esta primera jornada es va explicar la intenció de crear una plataforma-associació per reunir els aficionats al món de la micologia i poder celebrar més assíduament eixides i conferències per aprendre i fomentar el consum i l’afició boletaire. 

Toni Belda, del departament de Ciències de la Terra i Medi Ambient de la Universitat d’Alacant, va explicar les normes de recol·lecció i va ensenyar a identificar els bolets comestibles dels tòxics.

El dissabte hi havia prevista una eixida per a posar en pràctica tot l’après al curs del dia anterior però va haver de suspendre l’eixida donada l’escassetat de bolets degut a la falta de pluja i l’excés de temperatura poc habitual que s’ha patit durant els mesos d’octubre i meitat de novembre. 

Tot i això s’ha previst realitzar esta eixida el dia 30 de novembre, dissabte, amb les mateixes condicions que es tenien previstes.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu