Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

19 de nov. 2013

Miguel Ortiz desplega la seua maquinària propagandística

L’Alcalde envia als regidors ‘al carrer’ per a que siguen els altaveus del PP

Foto: Altea Diario
L’Alcalde d’Altea, Miguel Ortiz (PP), va prendre la passada setmana una nova mesura que ha sigut titllada per molts de “populista”. Pot ser eixe no siga el millor adjectiu per a descriure-la però així és com a fet gran part de la ciutadania al conèixer la notícia de que el regidors de l’Ajuntament, sols els del PP ja que Ortiz no ha comptat per a res amb els de Cipal per a esta iniciativa, es reuniran periòdicament amb els veïns d’unes zones delimitades pel mateix Govern alteà. 

Per a que els nostres lectors ho entenguen millor ho expliquen d’una manera més senzilla. El PP ha Dividit Altea en sis zones i ha adjudicat cada una d’estes a un dels seus regidors, que seran els encarregats d’escoltar i rebre els escrits de la població de la seua zona. O dit d’una altra manera, els regidors hauran d’encarregar-se de fer arribar a la gent el missatge que el PP vulga que li arribe, siga o no cert, com si d’un capellà es tractara.

Molta gent critica aquesta mesura que en el PP s’han atrevit a dir que és “per a que siguen els delegats de l’Alcalde al carrer”. Tot açò aplega després de que al passat mes d’octubre el PP posara en marxa ‘El cafè de l’Alcalde”, fet que ha provocat que Miguel Ortiz s’haja decidit ha ampliar-ho a alguns dels seus regidors, segons explicava ell mateix “els veïns volen que els regidors coneguen la realitat del dia a dia, i ho facen de la seua pròpia mà, i per açò els Regidors de Proximitat van a ser la veu, els ulls i les oïdes de els veïns”.

Tot açò no tindria l’etiqueta de “populista” si no fóra per la part que els expliquen a continuació. Tots i cadascun dels sis regidors populars hauran de celebrar una vegada a la setmana com a mínim un encontre amb els veïns de la zona que tenen adjudicada per l’Alcalde. En estos encontres els regidors hauran d’escoltar als veïns, explicar-los els projectes del partit i fins i tot “acompanyar-los al lloc que necessite qualsevol tipus de reparació”. 

El mateix Alcalde s’encarregarà també d’acudir, cada setmana, a una d’eixes reunions amb els veïns, segons ell per a “fomentar la participació ciutadana” .

La distribució de les zones i els regidors serà la següent: 

1 - Vigela Lloret, Regidoria de Proximitat de la Franja Litoral: Riu Algar, Front Litoral, Barranc els Arcs, Ctra. N-332.

2 - Marga Riera, Regidoria de Proximitat d'Altea la Vella i Urbanitzacions: Autopista AP-7, Riu Algar, límit Terme Municipal.

3 - Gregorio Alvado: Regidoria de Proximitat de Partides Rurals: Límit Terme Municipal, Barranc els Arcs, Ctra. N-332, Cuesta els Nassos, C/Benidorm, Av. Juan Alvado, Camí de l’Algar, Riu Algar, límit Terme Municipal.

4 - Yolanda Gallardo, Regidoria de Proximitat de Cap Negret, l’Olla, i Urbanitzacions: Delimitat per Riu Algar, Autopista AP-7, Costa i límit Terme Municipal.

5 - Sebastián Gómez: Regidoria de Proximitat de Centre Urbà: Delimitat per Plaça Convent, Ctra. N-332, Riu Algar, Camí de l’Algar, Av. Juan Alvado, Camí del Pontet i C/ Pont de Moncau.

6 - Vicent Sanz: Regidoria de Proximitat del Casc Antic: Delimitat per Plaza Convent, C/Pont de Moncau, Camí del Pontet, Av. Juan Alvado, C/Benidorm, Costera dels Nassos i Ctra. N-332.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu