Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

18 de nov. 2013

Gran acollida a la ruta ‘Camins d’aigua’

Èxit d’afluència a la primera de les tres rutes guiades del cicle ‘El Poble heretat’

Ahir diumenge es celebrava la primera de les tres rutes guiades previstes i coordinades per Compromís per Altea i l’historiador Juanvi Martín. 

L’eixida va ser des del cementeri municipal, on l’historiador va fer un xicotet resum del que anava a ser la ruta i el seu recorregut. Des d’allí el nombrós grup, d’unes 100 persones, va avançar cap a l’ermita de Sant Isidre on podem trobar les restes més visibles i accessibles de l’antic aqüeducte romà de ‘Els Arcs’. 

Després d’una explicació per part de l’historiador la ruta seguia el seu camí, que es va veure alterat degut a la pluja del últims dies. Així i tot els assistents van poder veure les restes de l’aqüeducte que encara sobreviuen a les dos vores del barranc dels Arcs. Sobre les 11:30 aplegaven a l’ermita de Sant Antoni on van aprofitar per a pegar un mos, refres-car la gola i descansar un poc les cames per a agafar forces de cara a arribar fins a la Vil·la Romana de l’Alfàs, lloc on es va donar per conclosa la ruta oficialment, ja que la gran majoria dels assistents van tornar junts fins al punt de partida. 

Les pròximes rutes del cicle ‘El Poble heretat’ seran ja per a febrer i març de 2014, deixant passar el nadal i les primeres dates de l’any. La segona ruta, anomenada ‘Històries de pedra’, tindrà lloc el 23 de febrer i la tercera i última serà el 30 de març baix el nom ‘Fites d’aire’. 

Durant esta aturada i independentment d’aquest cicle de rutes guiades es celebrarà la ja tradicional ruta de la Carta Pobla d’Altea, organitzada per Juanvi Martín des de fa, amb la pròxima edició, 5 anys.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu