Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de des. 2013

L’Ajuntament ampliarà el Palau Altea

Ho va donar a conèixer ahir en una roda de premsa sorpresa

Ahir per la vesprada i completament per sorpresa l’Ajuntament d’Altea anunciava una obra d’ampliació de Palau Altea i els seus exteriors, en la qual està prevista la construcció d’un pàrquing subterrani. 

Tot i que no es va voler donar molts detalls d’esta nova inversió si que van desvel·lar que s’ampliarà l’aforament actual del teatre, passant de 900 localitats a 1500 als quals s’afegiran dotze llotges a cada lateral de l’edifici repartides en dos altures. 

També s’ampliarà l’escenari i la zona de ‘bambalines’ a més de millorar els camerinos i adequar-los a la nova imatge que tindrà el Palau. Junt a totes estes novetats també està prevista la construcció d’un pàrquing subterrani amb capacitat per a 2000 vehicles.

En la presentació d’este nou projecte d’ampliació no es va desvel·lar el cost total de les obres, però si que serà una empresa privada la que assumirà eixe cost a canvi de patrocinar el Palau Altea. És a dir que el nom de l’empresa apareixerà davant del de Palau Altea a l’estil dels estadis de futbol, com exemple el ‘Ono Estadi’ de Mallorca. El nom de l’empresa encara no s’ha anunciat i no ho faran fins que tots els tràmits estiguen tancats. 

Per últim recordar a tots els nostres lectors que hui és dia 28 de desembre i que tradicionalment és el dia on es solen realitzar diferents innocentades als amics i familiars. No caigueu en les seues bromes!


0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu