Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

8 d’ag. 2014

Altea Te Inspira, el concurs fotogràfic d'Altea en Instagram

Concurs fotogràfic per a potenciar la imatge d'Altea a les xarxes socials

Les Regidories de Turisme i Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Altea han posat en marxa per a aquest mes d'agost, el concurs “Altea Te Inspira”. Es tracta d'un concurs fotogràfic, dins de Instagram, en el qual es podran pujar fotografies de la localitat a aquesta xarxa social que transmeten les sensacions que puguen evocar l'estada a Altea.

El concurs “Altea te Inspira” es durà a terme durant tot el mes d'agost i podran participar en ell totes les persones majors de 18 anys que siguen usuaris de l'aplicació per a mòbil Intragram, i pugen a aquesta xarxa social les seues fotos més característiques d'Altea. Per a identificar la participació en el concurs els usuaris hauran d'etiquetar les seues fotografies amb els hashtags #altea, #visitaltea, #enjoyaltea,#instaltea i afegir a aquestes etiquetes un comentari sobre què és el que evoca la fotografia d'Altea a l'usuari. A l'hora de la pujada de la fotografia, aquesta haurà d'estar geolocalitzada a Altea i compartida en Twitter i Facebook.

Vicent Sanz, regidor de Xarxes Socials i Noves Tecnologies de l'Ajuntament d'Altea, va afirmar que "les xarxes socials tenen un paper important per a explicar al món com és Altea i com són les vacances en la nostra localitat". Entre els hashtags d'Altea destaquen #visitaltea amb 602 fotos, #enjoyaltea amb 2.809 fotos, i lidera eixa classificació #altea amb 49.189 fotos. Segons l'edil alteà, “Instagram compta amb més de 200 milions d'usuaris a tot el món, i es pugen a aquesta xarxa social unes 26 fotografies per segon. Per tot açò la repercussió que pot arribar a tenir la imatge d'Altea a nivell turístic és impagable”, va destacar Vicent Sanz.

Per elegir als guanyadors del concurs, serà un grup d'experts els qui seleccionaran el primer i segon premi tenint en compte el valor estètic i gràfic de la foto, a més de la seua fidelitat a la temàtica del concurs. El tercer premi serà sortejat aleatòriament entre tots els participants.

El primer premi consistirà en un cap de setmana per a dues persones en l'Hotel Vila Gadea de cinc estreles, a més d'una eixida en Caiac des de la Bocana Sailing Point en el Port Esportiu de Campomanes i un sopar per a dos persones en el restaurant Cal i Canto situat en el casc antic d'Altea. El segon premi consistirà en en un cap de setmana en l'Hotel Tossal d'Altea de quatre estreles i un menjar per a dos persones en el restaurant Chez Pierre en el passeig marítim d'Altea. Quant al tercer premi, consta d'un cap de setmana per a dos persones en l'hotel Cap Negret de tres estreles.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu