Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 d’ag. 2014

Compromís per Altea presenta la 2a edició de Rutes Guiades

Les rutes començaran el pròxim dia 15 a les 20:00 hores

Després de l'èxit de participació i degut a l'afan per conèixer i fer conèixer la història i les històries del nostre poble, el Col·lectiu local de Compromís per Altea ha presentat la que serà la segona edició de Rutes Guiades que organitzen junt a Juanvi Martín, historiador alteà, i que donaran inici el pròxim divendres 15 d’agost.

Esta nova edició, composta de tres noves rutes, ve precedida per altres tres rutes guiades integrades en un cicle anomenat ‘El Poble heretat’. Ara, historiador i col·lectiu ens proposen continuar recorrent el terme municipal per seguir descobrint la seua història i les seues entranyes amb un nou cicle que porta per nom ‘El Poble viatger’. 

La primera de les rutes, ‘Sendes de sal’, serà aquest proper divendres 15 d’agost i en ella ens proposen recórrer la costa alteana, des de la bocana del riu Algar fins a l’Olla. Per evitar la calor la ruta començarà a les 20:00 hores i el punt de trobada i de partida serà a la Plaça d’Europa. 

Les altres dos rutes d’aquest nou cicle estan previstes per al 26 d’octubre i el 30 de novembre i porten per nom ‘Camins de Ferro’ i ‘Vies de Fusta’ respectivament. 

Com sempre, recomanen portar calçat còmode, aigua i esmorzar/sopar.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu