Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

6 d’ag. 2014

Detingut a Altea un fugitiu francés condemnat a 30 anys

El delinqüent havia de complir penes per tràfic de drogues i havia escapat d'una presó francesa fa 14 anys

La Policia Nacional ha detingut a Altea a un fugitiu francès amb una condemna pendent en el seu país de 30 anys de presó per tràfic de drogues i que s'ocultava en diferents urbanitzacions de luxe de la província d'Alacant, segons han informat a EFE fonts policials. El reclamat, contra el qual existia una ordre de detenció per a extradició emesa per les autoritats gal·les, s'amagava de forma intermitent en diferents habitatges de luxe en les ciutats d'Altea i Calp.

Segons les mateixes fonts, en la dècada dels noranta havia sigut empresonat per transport i tinença d'armes prohibides i falsificació de documents, encara que va aconseguir escapar-se de la presó l'any 2000 i es va ocultar també a Espanya. Les recerques van començar a principis de 2012, quan els agents van rebre una informació a través dels oficials d'enllaços francesos a Alacant sobre un ciutadà gal que havia de complir 30 anys de presó per delictes de tràfic de drogues i pertinença a banda organitzada i que presumiblement s'amagava a Altea.

Amb les primeres sospits, els policies van detectar que aquest individu tenia diversos domicilis en urbanitzacions d'Altea i Calp, on estava períodes intermitents per a no ser localitzat. Arran d'aquestes indagacions, els agents van organitzar un dispositiu que ha culminat amb el seu arrest quan circulava amb el seu vehicle pels carrers de la ciutat d'Altea.

En el moment de la seua captura va mostrar als policies "un passaport i permís de conduir a nom d'una altra persona", segons les citades fonts. La recerca ha sigut duta a terme per agents del Grup Alce de la Brigada Central de Crim Organitzat de la Udyco Central de la Comissaria General de Policia Judicial i ha comptat amb la col·laboració d'oficials d'enllaç de la Policia i Gendarmeria francesa destacats a Alacant.

.

FONT: Información

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu