Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

27 de des. 2014

La 10a edició del Festivern ja comença a cremar

Falten dos dies perquè Tavernes s'òmpliga de festa i reivindicació 

Un total de 22 grups i punxa discos conformen el cartell de la 10a edició del festival que tindrà lloc del 29 al 31 de desembre a Tavernes de la Valldigna i que fa una setmana presentà la seua 'CanZOO del Festivern'. Aquest any el Festivern compleix 10 anys i per celebrar-ho de la millor manera comptarà amb grups de la seua primera edició com són La Gossa Sorda i d'altres que actuaren en anteriors com els italians Banda Bassotti i Los Chikos del Maíz.

També assistiran grups de gran renom com Aspencat, Sargento García, El Diluvi, Tardor, Auxili, Train to roots, Va de Bo, Dakidarria, Prozak Soup, Frida, Charly Efe & Delagang, Trocamba Matanusca i DJ Plan B. Aquest any s’estrena en el cartell el nounat ZOO que espera captivar a tots els assistents del festival amb el seu primer disc 'Tempestes vénen del sud' i el grup local La Fístula Vallkànica. El festival també comptarà amb els cantautors valencians Andreu Valor i Feliu Ventura.

A banda de les actuacions musicals, el festival comptarà amb ja tradicional programació d’activitats lúdiques per als assistents com el torneig de pilota valenciana, de futbet i per primera vegada es realitzarà un torneig de bàsquet. També comptarà amb el tradicional concurs de paelles i el mític correbars amenitzat per la Xaranga Trocamba Matanusca.

Les campanades, com és habitual, es faran en la carpa principal el Conill Merut per a començar l’any de la millor manera i amb la millor companyia. A més, com sempre, l’organització ha posat a la disposició dels assistents la possibilitat de sopar la nit de cap d’any amb el sopar popular en el Centre Social Terra de la localitat.

Actuacions per jornades

El 29 de desembre actuarà el cantautor de Xàtiva, Feliu Ventura i The Gramaphone Allstars presentant Jazzmaica i després es podrà continuar la festa en el pub valler Màgik.

El dia 30 de desembre amenitzaran la nit Banda Bassotti, que és la història viva de la música alternativa i reivindicativa europea; Auxili, un dels talents nounats més destacats del País Valencià; Train too Roots, un dels grups més destacats del reegae europeu; Va de Bo, la banda valenciana més compromesa amb la societat que col·laborà amb la Primavera Valenciana o amb la PAH; els gallecs Dakidarría, que fa temps que xafen fort des del nord; Frida, que portaran a l’escenari el seu disc Neologismes; Charly Efe & DeLaGang; la Fístula Vallkànica, grup de la localitat que actuen per primera vegada en l’escenari gran del Festivern; Trocamba Matanusca i per acabar la nit i començar bé l’últim dia de l’any hi haurà punxa discos.

I per acabar el 2014 i començar el 2015 de la millor manera, el dia 31 actuaran a la carpa del festivern La Gossa Sorda, que acabarà el primer any del seu nou disc La Polsegueraen al festival d’hivern de les comarques centrals valencianes; Los Chikos del Maíz, que estrenaran al Festivern el seu nou disc La Estanquera de Saigon; Aspencat, que farà vibrar amb Essència els assistents del festival; Sargento García, la banda francesa arribarà al Festivern per a fer ballar a tota la carpa amb el seu estil caribeny; Zoo, que farà el seu tercer concert en directe a la carpa del festival portant l’Estiu al Festivern; El Diluvi, que versionaran el gran Ovidi Montllor en el seu nou disc Motius; Tardor; Andreu Valor, el cantautor de Cocentaina arribarà al Festivern amb les seues dolces però crítiques cançons; Pelandruska, que arriben al festival amb el seu nou disc bodes, batejos i circumcisions; DJ Plan B, un dels DJ’s més actius de l’escena valenciana.

Abonaments

Els abonaments anticipats es poden adquirir a 25 euros fins el mateix dia 29 a través de la web de Productes de la Terra i als punts físics de València, Xàtiva, Gandia, Ontinyent, Tavernes i Benifairó de la Valldigna. I fins al 27 de desembre als punts de venda de Barcelona, Reus, Castelló, Alzira, Pedreguer i Alacant.

Pel que fa a les entrades per dies, cal assenyalar que els concerts del 29 de desembre no s’inclouen en l’abonament i tenen un cost de 3’5 euros. Mentre que els preus per als dies 30 i 31 són de 16 i 21 euros respectivament.


FONT: La Veu PV

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu