Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de jul. 2012

Vaga de 48 hores a RTVV contra l'ERO

Mentre dure la vaga Canal 9, Nou Dos i Ràdio 9 no emetran la programació habitual · El presentador del 'Notícies 9', amb una enganxina de 'RTVV en vaga'

'Ràdio Televisió Valenciana no els pot oferir la programació habitual per la vaga de 48 hores convocada en senyal d'oposició a l'ERO', ha començat dient el presentador del 'Notícies 9' de les deu del matí, que ha començat informant de la protesta dels treballadors. I ho ha fet amb una enganxina de 'RTVV en vaga'.

En efecte, la plantilla de RTVV comença avui una vaga de quaranta-vuit hores contra l'ERO que preveu acomiadar 1.295 treballadors dels 1.700 de la casa. La protesta es notarà sobretot a Canal 9 i a Nou Dos, que no fan la programació habitual, i es connectaran amb Nou 24 i faran una emissió unificada.
No hi haurà programes en directe ni compactats especials, i l'espai 'En Connexió' de la vesprada no s'emetrà.

Els informatius habituals reduiran la durada a la meitat: la primera edició de 'Notícies 9' serà de 40 minuts i la segona, de 20. A més, cada edició obrirà amb una informació de la vaga de RTVV.

Fet i fet, tan solament hi haurà quatre rondes informatives en la programació del Nou 24 i hi apareixerà un missatge explicant que la vaga dels treballadors de RTVV altera la programació prevista.

Aquest és l'acord dels sis sindicats amb representació al comitè d'empresa i la direcció de Ràdio Televisió Valenciana. La vaga comença avui a les deu del matí i s'acabarà demà a mitjanit.

A la ràdio, la programació habitual se substituirà per música sense locució, els informatius i els butlletins duraran la meitat, i cada trenta minuts s'explicaran els motius d'aquesta programació alterada.



FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu