Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

21 d’oct. 2013

El pintor Tachi Lloret portarà el nom d'Altea fins a Abu Dhabi

L'artista alteà Tachi Lloret promocionarà la marca ‘VisitAltea’ durant els seus pròxims treballs a Abu Dhabi 

L'artista alteà Tachi Lloret viatjarà en els pròxims dies als Emirats Àrabs, concretament a Abu Dhabi, on, amb motiu de la celebració del Gran Premi de Fórmula 1, pintarà en directe i davant gran nombre de persones, retrats als pilots. En el marc d'aquest esdeveniment, l'Ajuntament d'Altea i el pintor han establit una col·laboració que servirà com a promoció d'Altea, allà on vaja a realitzar actuacions d'aquest tipus. 

Tachi ha manifestat que “sempre ha sigut un orgull per al mi portar el nom d'Altea en els llocs on desplegue la meua pintura i que es conega d'on vinc i quines són les meues arrels”. Dins d'aquesta col·laboració l'Ajuntament d'Altea, a través de la Regidoria de Turisme ha realitzat una sèrie de camises amb el logo de ‘VisitAltea’ i un dels seus quadres en el dors i que lluirà el propi artista durant el seu treball pictòric, servint com a promoció de la nostra localitat. 

Vigela Lloret, Regidora de Turisme, ha manifestat el convenciment que la projecció ascendent d'aquest artista alteà ha d'anar unida de la marca “Altea” i que aquesta i futures col·laboracions poden ser positives per a la promoció del nostre poble més enllà de les nostres fronteres. 

Els retrats es duran a terme en les Torres Etihad, patrocinador de la carrera i estaran a la venda al públic en general. El dia de la inauguració serà el 27 d'octubre i assistirà la Família Reial dels Emirats Àrabs i l'Ambaixador Español.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu