Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

14 d’oct. 2013

Més de 150 joves participen en la Primera ‘Lan Party’ d'Altea

El participants van interconnectar els seus ordinadors durant 120 hores seguides a una velocitat de 100

El passat dimecres, festivitat del 9 d’Octubre, va arrancar a Altea la primera edició de la ‘Lan Party’, la més gran de la província d'Alacant, i en la qual participaren més de 150 joves que, durant 120 hores seguides, van interconnectar els seus ordinadors per a jugar, compartir i intercanviar informació, a més de poder arribar a conèixer gent, fer amics i aprendre d'altres persones sobre tecnologia. El projecte ha sorgit des de les Regidories de Joventut i Noves Tecnologies. 

La iniciativa es va desenvolupar en la Ciutat Esportiva i va comptar també amb jocs, tallers, xarrades sobre noves tecnologies, etc. El projecte té el patrocini oficial de Energy Sistem, Aeromax, D-link, Digiworks, Caixaltea i Kyoboe, juntament amb la col·laboració de les dos associacions juvenils d'Altea: Acude i Associación Dragón. A més es van sortejar premis per valor de 5.000 euros en material.

1 comentaris:

José David Reig Medrano ha dit...

Va ser tot un èxit , jo com a vicepresident de la Asociación Dragón estic molt content amb els resultats de la ALTEAENERGYLANPARTY, molta assistència , molta bona gent que conèixer, moments inoblidables i amb ganes de fer la propera edició ja que tots els participants ja la demanaven , la pròxima volta podeu vindre i ens feu un reportaje

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu