Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

20 de maig 2014

Altea entre els 10 pobles més bonics de l'Estat Espanyol

Altea, entre els deu pobles més bonics de l'Estat Espanyol segons 'BloginMadrid'

El portal madrileny ‘BloginMadrid’ ha triat a Altea com un dels deu pobles més bonics d'Espanya, destacant sobretot la singularitat i peculiaritat del nostre Casc Antic. De fet, totes les instantànies que recolzen la referència a Altea, són fotografies de diferents punts del Casc Antic, com l'Església i els carrers Sant Miquel i Concepció. 

Bloginmadrid’ és un portal on s'ofereixen diferents recomanacions sobre viatges, entreteniment, música, moda, salut, bellesa, etc; i en aquesta ocasió ofereix un reportatge amb la recomanació dels deu pobles més bonics d'Espanya, com a destinació assequible per a les pròximes vacances estivals. 

Cal destacar que Altea és l'únic municipi del País Valencià inclòs en aquest reportatge, i únicament comparteix aquest privilegi amb una altra localitat costanera del Mediterrani: Cadaqués, a Girona. La resta de pobles inclosos són: Vejer de la Frontera (Cádiz), Albarracín (Teruel), Comillas (Cantabria), Hondarribia (Guipúzcoa), La Alberca (Salamanca), Cudillero (Asturias), Ribadeo (Lugo) y Chinchón (Madrid). 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu