Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

30 de maig 2014

Especial Eleccions Europees: El desastre de Carolina Punset

El partit del que forma part Carolina Punset tan sols va aconseguir prop de 200 vots

Ciudadanos, el partit presidit per Albert Rivera, va aconseguir a les passades Eleccions Europees un total de 495.114 vots, el que li va donar dret a ser representat per dos euro-parlamentaris al Parlament europeu.

Però, com hem fet amb la resta de partits, anem a analitzar els resultats de manera local. Encara que Ciudadanos no té representació com a partit a Altea, analitzarem els seus resultats a la localitat ja que Carolina Punset, regidora a l’Ajuntament per Cipal, es presentava com a número tres a les llistes d’aquest partit. 

La regidora de Cipal, en la seua ànsia de poder, va decidir concórrer amb Ciudadanos per optar ha representar el partit a Europa. Tot i les seues altes aspiracions la realitat va ser ben diferent, sempre parlant d’Altea. I es que C’s (Ciudadanos) sols va aconseguir sumar 219 vots (3,62%) dels alteans i alteanes, situant-se com la 7a força política per darrere de PP, PSOE, Compromís, Podemos, UPyD i EUPV-EV, molt per darrere de totes elles.

Les aspiracions del partit però, eren molt més ambicioses ja que tenint entre els tres primers de la llista a la filla “internacionalista” d’Eduard Punset i regidora des de fa 7 anys a l’Ajuntament s’esperaven aconseguir acaparar l’atenció de molts més ciutadans alteans, cosa que no va ser així.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Primavera Europea y Compromis pasan a ser el 6º partido en Alicante con 27 mil votos seguidos de cerca por Ciudadanos con 18.000. El éxito se debe en buena parte al liderazgo de Carolina Punset.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu