Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 de maig 2014

Nova edició del Campament d'Anglès per a xiquets

Joventut destinarà 3.000 euros en ajudes per als assistents al Campament d'anglès de la Finca Santa Bàrbara

El Regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha anunciat una nova convocatòria del Campament d'anglès per al pròxim estiu que, com és habitual, s'instal·larà en la Finca Santa Bàrbara, de propietat municipal. Aquesta edició tindrà tres torns, el primer torn tindrà lloc del 2 al 12 de juliol; el segon, del 16 al 26 de juliol; i el tercer i últim torn, del 30 de juliol al 9 d'agost. 

El preu del campament per a aprendre anglès amb activitats a l'aire lliure és de 320 euros, però enguany com a novetat, es farà un descompte de 25 euros per matrícula per a tots els xiquets i joves empadronats a Altea. 

Per a açò, la Regidoria de Joventut destinarà prop de 3.000 euros en ajudes: d'una banda, les que es distribuiran a través de Serveis Socials per a cursos subvencionats per a fills de famílies necessitades d'Altea; i per una altra, la rebaixa de 25 euros per als xiquets o joves empadronats a Altea.

Per la seua banda, Adrián Escortell, organitzador i coordinador del campament també ha ressaltat l'èxit que té el campament, que fa que molts xiquets repetisquen any rere any. De fet, segons ha explicat, “fins ara només amb les preinscripcions hi ha 120 matriculats del total de 180 places oferides, quedant places tan sols per al tercer torn, el del 30 de juliol al 9 d'agost”. 

Així mateix, ha remarcat la filosofia del campament, “on ensenyem anglès de forma lúdica perquè els xiquets aprenguen amb fluïdesa i es treballen valors ètics que, amb les tecnologies s'obliden, com treballar en equip, la solidaritat i els jocs tradicionals”. 

A més, ha reiterat el gran avantatge de disposar d'un espai com la Finca Santa Bàrbara, “un espai idoni enclavat en plena naturalesa, que disposa de piscina, zones d'acampada i barbacoa, a més de ser una zona arbolada i molt tranquil·la”. 

Finalment ha destacat el paper dels monitors del campament, “és un equip amb molta experiència i que té diferents perfils, tots tenen filologia anglesa o un títol que els capacita per a fer classes d'anglès, a més alguns són especialistes en activitats socioculturals, i tenim un socorrista i una cuinera”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu