Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

27 de juny 2014

L'enllumenat públic d'Altea tornarà a funcionar al 100%

l'Ajuntament anuncia que encendrà de nou el 100% de l’enllumenat a menys d’un any de les eleccions

El desenvolupament del Pla d'Estalvi i Eficiència Energètica va ser una de les decisions que va adoptar l'actual equip de govern en el mes de setembre de l'any 2011 amb la finalitat de disminuir el consum energètic, tant de l'enllumenat públic com de les dependències municipals. 

En aquest sentit, el Regidor de l'Àrea Econòmica, Pedro Barber ha manifestat que “quan va entrar l'actual Equip de Govern, el deute pendent amb Iberdrola ascendia a 702.826,73 euros, corresponent a factures dels anys 2009, 2010 i 2011”.

En els successius exercicis econòmics, l'Ajuntament d'Altea ha efectuat els pagaments a Iberdrola de forma regular, sent aquests de 450.000 € corresponents al segon semestre de l'any 2011 i 1.800.000 € corresponent als anys 2012 i 2013. 

Dins del Pla d'Estalvi i Eficiència Energètica, des de la Regidoria d'Escena Urbana es va adoptar, com a primera mesura i pel que fa a l'enllumenat públic, la reducció fins a en un 50% de la seua intensitat lumínica i l'apagat de diversos punts de llum, mantenint una alternança entre els punts de llum encesos i apagats en funció de la tipologia dels carrers.

La segona mesura per a donar solució al greu problema existent, va ser auditar cadascun dels punts de llum i, amb açò, conèixer el consum punt a punt i la capacitat d'estalvi futur. Doncs bé, a menys d’un anys de les pròximes eleccions municipals l’Ajuntament ha decidit encendre de nou el 100% de l’enllumenat públic, cosa que es portarà a terme durant aquest cap de setmana.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

No hi ha un terme mig??? Hem pareix k pasar del oscur k teniem a lo k hi ha ara es exajerat

Josep ha dit...

Venen eleccions Andy... s'ha de notar que els carrers tornen a estar correctament il·luminats, això pot suposar algun vot més!!

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu