Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

23 de des. 2014

Les obres del Ministeri de re-asfaltat de la N-332 al seu pas per Altea fan aigües en menys de dos setmanes

L'Ajuntament reconeix que el resultat de les obres “ha sigut un desastre” i reclama a Foment que solucione el problema · En algunes zones l'asfalt s'ha alçat i ha provocat queixes de veïns i comerciants

Les obres d'asfaltat fetes fa unes setmanes pel Ministeri de Foment per a arreglar el tram de la N-332 comprès entre la caserna de la Guàrdia Civil d'Altea i l'enllaç amb l'autopista han acabat en desencís. Perquè menys de 15 dies després l'asfalt ja s'ha alçat en alguns punts i han quedat “restes de pedres en tots els vorals i voreres”, segons ha reconegut l'edil d'Actuacions Estratègiques, Yolanda Gallardo, qui ha recordat que amb aquestes obres es buscava que el ferm fora més rugós “per a permetre un major agarre dels pneumàtics” dels vehicles quan plou.

Però “el resultat de la millora no ha sigut l'esperat”. De fet, segons el responsable d'Escena Urbana, Jaime Sellés, el resultat ha sigut “un autèntic desastre” i “nombrosos veïns i comerciants” no han tardat a queixar-se. I davant aquestes queixes “lògiques” l'Ajuntament s'ha dirigit al Ministeri de Foment per a demanar-li que arregle el problema quan abans.

Sellés ha insistit que el desastre d'aquestes obres “mal plantejades” està “perjudicant a veïns, comerciants i vianants”. I també a “la imatge d'Altea”. El regidor d'Escena Urbana ha indicat que la solució podria ser la de restituir el ferm amb una capa d'asfalt, encara que seran els tècnics del Ministeri els que decidisquen.

1 comentaris:

garrotipadur ha dit...

un altra xapuça.
A teulada abans d'entrar a la garganta també han fet una xapuçada d'eixes i pareix que hajes punxat les dos rodes pel soroll que fa l'asfalt

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu