Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

18 de des. 2014

Rafa Climent i Tomàs Mestre, candidats a les Primàries de Compromís, esta vesprada a Altea

L'acte es celebra a la Casa de Cultura a partir de les 20:00 hores

Els candidats a encapçalar la llista a Les Corts de Compromís per la circumscripció d'Alacant, Rafa Climent i Tomàs Mestre, estaran esta vesprada a partir de les 20:00 hores a la Casa de Cultura. 

Rafa Climent és actualment alcalde de Muro, i ho és des de l'any 2003. Des del 2011 també és el representant de Coalició Compromís a la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, i des de febrer de 2012 és el president de la Mancomunitat de l'Alcoià i Comtat. Climent va portar fins a Muro l'economia del bé comú, i en aquest col·loqui organitzat per Compromís per Altea aportarà la seua experiència i la pràctica d'haver-lo posat en marxa al seu poble. 

Per altra banda tenim a Tomàs Mestre, es professor de secundària en un institut d'Alacant, director de l'Aula de Teatre de la Universitat d'Alacant, actor, director i autor, compta amb la seua pròpia companyia, Saineters, que ja ha complit 20 anys fent teatre en valencià. A més, és un dels fundadors del Casal Jaume I d'Alacant i militant del Bloc des del 1999, quan va ser número dos a l'ajuntament d'Alacant i candidat de Compromís a l'alcaldia en 2011, en què es va quedar a les portes d'aconseguir ser el primer regidor nacionalista amb més de 6.000 vots.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu