Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

2 de des. 2014

Tres bandes de Piles, Montesinos i Albaida participaran en el certamen de música festera d'Altea La Vella

El tradicional sorteig es va celebrar el passat 22 de novembre on es va triar a aquestes agrupacions d'un total de 10 que es van presentar · El concurs tindrà lloc el 7 de febrer i en ell es retrà homenatge a Antonio Martínez Pérez

Les agrupacions musicals Santa Bàrbara de Piles i Montesinos i la Unió Musical d'Albaida participaran en el XI Certamen de Música Festera d'Altea la Vella. Les tres bandes han sigut la triades després del tradicional sorteig realitzat el passat 22 de novembre i per al qual s'havien presentat un total de 10 agrupacions.

El concurs se celebrarà el pròxim 7 de febrer i en ell es retrà homenatge a Antonio Martínez Pérez. María Laviós, presidenta de la Societat Recreativa Musical d'Altea la Vella, va ser l'encarregada d'obrir l'acte, el primer oficial del certamen de 2015, al que també va assistir Marga Riera, edil de Cultura.

La taula del sorteig va estar composta per Vicente Cerdà, vocal de la FSMCV; María Laviós, presidenta de la Societat Recreativa Musical d'Altea la Vella; Marga Riera, edil de Cultura i Pepa Pérez, secretària de la Recreativa Musical local, així com secretària de la taula, que va certificar la celebració del mateix.

Les bandes seleccionades han sigut l'Agrupació Artístic Musical Santa Bàrbara de Piles, la Agrupació Musical Montesinos i la Unió Musical d’Albaida l’Aranya. Una vegada triades se'ls va fer lliurament de l'obra obligada ‘Exeo’, una marxa cristiana del compositor Miguel Ángel Más Mataix.

Durant l'acte també es va donar a conèixer a l'artista que serà l'encarregat de confeccionar el cartell del certamen, que enguany serà realitzat per Jorge Roy Pérez, membre de la Societat Recreativa Musical.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu