Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

13 de juny 2011

El BLOC farà una oposició responsable, constructiva i exigent


El BLOC d’Altea, en coherència amb el seu posicionament inicial, va votar el seu candidat en la sessió d’investidura de dissabte passat deixant clar que treballarà per Altea des de l’oposició.

Segons el BLOC, a partir d’ara serà Miguel Ortiz qui decidisca si treballarà buscant el consens amb la resta de partits, que seria el més convenient per al poble, o si –com va apuntar en la sessió d’investidura- tancarà un acord de govern amb CIPAL. Això li donarà a ell tranquil·litat però deixarà en mans de Carolina Punset el futur del nostre poble.

De fet, el BLOC va oferir al PP treballar des del consens, arribant a acords puntuals al llarg de la legislatura. D’esta manera, s’asseguraria la participació de tots els partits polítics en les decisions importants que afecten el nostre poble i que han d’ajudar a superar la difícil situació actual.


Segons Toni Ripoll, cap de llista del BLOC, “amb este posicionament demostrem que no estem en política pel simple fet d’assumir poder, sinó per buscar el més convenient per al nostre poble, sense demanar contrapartides. També és una mostra de fidelitat amb els nostres votants, que no comparteixen en absolut les línies seguides pels anteriors governs del senyor Ortiz però sí que ens demanen una participació constructiva i compromesa des de l’oposició”.

El BLOC espera que l’anunciat pacte entre PP i Cipal no responga només a eixe interès pel poder i a la incapacitat declarada de la senyora Punset de treballar des de l’oposició. Amb eixa actuació, demostra que poc li importa el que deia als seus votants durant la campanya i que tant li donen uns com altres per a arribar a aconseguir els seus interessos. 

EL BLOC entén que si de veritat es volen respectar els resultats electorals, s’hauria d’assumir que el PP no té la majoria absoluta. Per això, la millor solució seria buscar el consens amb els 11 regidors que representen el 56% del poble, si és que realment es vol treballar pel bé del poble.


Altea, 13 de juny de 2011

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Estem aviats amb el bloc.

Anònim ha dit...

Molt ambiu el seu comunicat.

Anònim ha dit...

Ambigu? No diu que faran una oposició constructiva i exigent?

Anònim ha dit...

Temps al temps. El Bloc fara una abaixada de pantalons. Done de temps fins a Novembre.

Anònim ha dit...

Estem aviats amb el Bloc? Què vols dir?
El que estem aviats es en C. Punset que ara li dona la majoria al PP. Pense que el comunicat està ben clar. Es treballarà des de l´oposició constructiva i responsable, com sempre s´ha fet.
No sé perquè l´altre anònim diu que el Bloc farà una abaixada de pantalons abans de novembre. No ho entenc, si mai no l´ha fet, perquè havia de fer-la ara.? Haguera pogut fer-la i no esperar a novembre. Què atreviment!!!
Per què? Per què sempre el Bloc? Que ha estat l´unic que sempre s´ha mantingut fidel als seus principis,que no té res a amagar i que mai no s´ha canviat de jaqueta? ES INJUST
Pense que este poble té el que es mereix.
Sembla que quan pitjor, millor.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu