Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

9 d’ag. 2011

XII edició d'Oci Jove

Oci Jove incorpora aquesta edició una pista per als joves amb skate · La Regidoria de Joventut i Esport anuncia que l'activitat es realitzarà el dissabte 20 d'agost a partir de les 17.30 en la Platja de la Roda i l’auditori Sant Pere


La 12ª edició d’Oci Jove incorpora com a novetat enguany una pista per a tots aquells joves que tenen skate. Així ho ha anunciat el regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, afegint moltes altres activitats que completaran eixe dissabte 20 d'agost en la Platja de la Roda i l'auditori Sant Pere.

Des de les 17.30h a les 21 h es realitzaran tornejos de futbol, volei, handbol i bàsquet i serà també el moment d'utilitzar el skate park "això sí, cal portar cadascun el seu propi skate" comenta Gómez. Igualment, haurà rockòdrom, cercles el·líptics, tirolina, castells unflables i torneig de futbolí. De les 19h a les 21 h qui ho desitge pot participar en el cicle indoor que finalitzarà a les 21.15h per a realitzar el lliurament de trofeus dels joves guanyadors en els tornejos de la vesprada.

Els alumnes de les escoles de batuka i dansa contemporània seran els que després d'aquest lliurament de trofeus, oferiran un espectacle de dansa. També s'ha programat una pel·lícula a l'aire lliure en l'auditori Sant Pere que començarà a les 22.30h.

Es preveu que acudiran uns 400 joves com en edicions anteriors per al que s'ha programat també lliura de samarretes, medalles i un refrigeri per a tots. El regidor ha destacat la importància d'aquest acte per als joves "doncs fomenta l'esport entre tots ells".

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu