Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

21 de set. 2011

Ja fa olor de festa!

Programa Festes 2011 

Dijous, dia 22 de setembre:
 
A les 09:45 hores, Conta Contes en el castell de les ambaixades ubicat en la Plaça de l'Església, a càrrec de la companyia AKTES TEATRE.
Patrocinat per les Regidories d'Educació i Cultura.
 
 
Divendres, dia 23 de setembre:
 
A les 13:00 hores, Anunci Oficial de les Festes amb volteig de campanes i tir de morters.
 
A les 18:00 hores, Espectacular “ENTRÀ DE LA MURTA” amb la Colla de Dolçaines de la SFA, Bandeta Jove d'Altea, Batukada “Alzarrak Percussió”, el Grup de Danses Bellaguarda Tradicions, i gran cavalcada “FANTASIA DEL MAR”, a càrrec de la companyia Global Eventus Produccions, acompanyats per nanos i els personatges mes coneguts de DISNEY i de la TV.
Recorregut: Pàrquing Facultat BB.AA., C/ Benidorm, Av. de la Nucia, Pça. La Creu, C/ Pont de Moncau, Av. Jaume I, i Pça. dels Esports.
A les 20:30 hores, DESFILADA DE BANDES DE MÚSICA, des de la         Plaça de l'Aigua, amb l'entrega de banderes a les diferents “filaes” al seu pas pel Casal Fester, i continuant fins a la Plaça Jose Mª Planelles.
 
A les 21:00 hores, IMPOSICIÓ DE BANDEROLES I PREGÓ DE FESTES, a càrrec de Vicent Lloret. Al finalitzar el Pregó, totes les bandes interpretaran el pasdoble “IDA Y VUELTA” del compositor alteà Francisco Pérez Devesa, sota la direcció del mestre director de la Banda Simfònica de la Societat Filharmònica Alteanense Jaume F. Ripoll Martins. Tot seguit “les filaes” es dirigiran als seus respectius locals.

A les 23:00 hores, Inauguració BARRACA FESTERA, en la Plaça dels Esports.
A les 01:00 hores, Concentració de les “filaes” de moros i cristians per a iniciar les ENTRAETES en l'Avinguda La Nucia (entre Pça. La Creu i Av. de València), amb l'itinerari següent: Plaça de La Creu, C/ Pont de Moncau, Av. Jaume I, fins a la Plaça dels Esports.

 
Dissabte, dia 24 de setembre:
 
A les 11:30 hores, Concentració de Càrrecs festers i totes les “filaes” en la Plaça de la Creu, per a pujar a la Plaça de l'Església.
 
A les 12:30 hores, AMBAIXADA MORA, ALARDO I RENDICIÓ CRISTIANA, en la Plaça de l'Església.
 
A les 20:00 hores, ENTRADA CRISTIANA. amb l'itinerari següent: C/ Filharmònica, C/ Pont de Moncau, Av. Jaume I, Pça. dels Esports.
 
A les 23:30 hores, GRAN REVETLA i BARRACA FESTERA, en la Plaça dels Esports, amb l'actuació estel·lar de l'ORQUESTRA PLATINO.
 
 
Diumenge, dia 25 de setembre:
A les 07:00 hores, Desdejuni de “les Filaes” mores i cristianes, en la Plaça de La Creu.
 
A les 07:30 hores, DIANA MORA, amb l'itinerari següent: Av. la Nucia, Av. València, C/ Llavador, C/ La Séquia, C/ Pont de Moncau, Av. Jaume I, Garganes, P. Mediterrani, C/ Gabriel Miró i Pça. José Mª Planelles.
 
A les 11:30 hores, Concentració en la Plaça de José María Planelles d'Autoritats, Càrrecs Festers, Associació de Moros i Cristians Sant Blai, i representants de totes les Festes Populars d'Altea, acompanyats per la Banda de Música de l'Associació Sant Blai, Bandeta Jove d'Altea i la Colla de xirimites de la SFA, per a dirigir-se en comitiva cap a l'Església Parroquial.
 
A les 12:00 hores, MISSA SOLEMNE, en honor del Santíssim Crist del Sagrari, en l'Església Parroquial de la Mare de Déu del Consol, oficiada per En Juan M. Cortés González, arxipreste de Callosa i En Trinitario Bonmatí Gutiérrez rector d'Altea, i cantada pel Cor de Cambra d'Elx, patrocinat per l'Obra Social de la CAM.
A les 14:00 hores, espectacular MASCLETADA, a càrrec de la pirotècnia PIROFANTASIA Carlos Caballer, des del Pàrquing del Passeig Mediterrani.
A les 16:30 hores, CAFÉ FESTER, per a totes “les Filaes” en el C/ Llavador.
A les 19:30 hores, Concentració en la Plaça de José María Planelles d'Autoritats, Càrrecs Festers, Associació de Moros i Cristians Sant Blai, i representants de totes les Festes Populars d'Altea, acompanyats per les bandes de música de l'Associació Sant Blai, i la Banda i la Colla de la Societat Filharmònica Alteanense, per a dirigir-se en comitiva cap a l'Església Parroquial.
 
A les 20:00 hores, SOLEMNE PROCESSÓ en honor al Stíssim. Crist del Sagrari i Sant Blai, per l'itinerari de costum
 
A les 24:00 hores, GRAN REVETLA i BARRACA FESTERA, en la Plaça dels Esports, amb l'actuació de l'espectacular  ORQUESTA IMAGEN.
 
A les 01:00 hores (matinada del dilluns), Grandiós CASTELL DE FOCS ARTIFICIALS, a càrrec de PIROFANTASÍA Carlos Caballer en el dic del Passeig Mediterrani.
 
Al finalitzar el Castell de Focs, continuarà la revetla.
  
 
Dilluns, dia 26 de setembre:
A les 07:00 hores, Desdejuni de “les Filaes” cristianes i mores, en la Plaça de La Creu.
 
A les 07:30 hores, DIANA CRISTIANA, amb l'itinerari següent: Costera dels Matxos, C/ Portal Vell, C/ Sol, C/ Alacant, C/ l'Empedrat, C/ La Mar, Passeig Mediterrani, C/ Gabriel Miró i Plaça José Mª Planelles.
 
A les 11:00 hores, Concentració en la Plaça de José María Planelles d'Autoritats, Càrrecs Festers, Associació de Moros i Cristians Sant Blai, i representants de totes les Festes Populars d'Altea, acompanyats per la Banda de Música de l'Associació Sant Blai, i la Colla de Xirimites de la SFA per a dirigir-se en comitiva cap a l'Església Parroquial.
 
A les 11:30 hores, MISSA SOLEMNE en honor a Sant Blai, en l'Església del Consol, oficiada per En Miguel A. Schiler Villalta rector d'Alfàs del Pi, i cantada pel cor de la Societat Filharmònica Alteanense.
 
A les 12:45 hores, Concentració de totes “les Filaes” en la Plaça de la Creu, per a pujar a l'ambaixada, en la Plaça de l'Església.
 
A les 13:15 hores, AMBAIXADA CRISTIANA, ALARDO I RENDICIÓ MORA, en la Plaça de l'Església.
 
A les 20:00 hores, ENTRADA MORA, amb l'itinerari següent: C/ Filharmònica, C/ Pont de Moncau, Av. Jaume I, fins a Pça. dels Esports.
 
A les 23:30 hores, CONCERT i BARRACA FESTERA, en la Plaça dels Esports, amb l'actuació de BAJOQUETA ROCK, que presenta el seu últim CD “ie, el de l'oli”.
Dimarts, dia 27 de setembre:
A les 11:30 hores, Concentració en la Pl. José Mª Planelles d'Autoritats, Càrrecs Festers, Associació de Moros i Cristians Sant Blai, i representants de totes les Festes Populars d'Altea, acompanyats per la Bandeta Jove d'Altea i la Colla de la SFA, per a dirigir-se en comitiva cap a l'Església de San Francisco.
 
A les 12:00 hores, MISSA de difunts i acció de gràcies, en l'Església de Sant Francesc, cantada pel cor parroquial d'Altea.
A les 14:00 hores, dinar de germandat de les “Filaes”, en el C/ Llavador.
 
A les 16:30 hores, Gran Partida de Pilota Valenciana, en la C/ Filharmònica, a càrrec dels pilotaris, BLAUS: GERMÀ GRAN, VICENT, JUANFRAN I JUANITO, ROTJOS: MALIA, SARASOL II, PABLO, MIGUEL MARTINEZ I JOAN EL ROS.
 
A les 17:00 hores, ACTE D'ARREPLEGADA DE BANDERES, amb desfilada des del C/ Llavador, fins a la Seu de l'Associació de Moros i Cristians Sant Blai, en el Casal Fester.
 
A les 19:00 hores, EL GRAN MUSICAL “Llegendes de DISNEY”, en la Plaça dels Esports.
 
A les 22:00 hores, Gran Espectacle Musical “ELS MÍTICS 40 PRINCIPALS”, en la Plaça dels Esports.
A les 23:30 hores, FI DE FESTA de la BARRACA FESTERA, en la Plaça dels Esports.
 
Dimecres, dia 28 de setembre:
A les 18:00 hores, TEATRE, amb la Comèdia Musical, “La Vecinita” a càrrec de la famosa companyia “Set Comediants” en el Centre Social.
Amb la col·laboració de la Diputació Provincial d'Alacant.
 
A les 19:30 hores, Ball i berenar per als nostres majors, en el Centre Social.
 
Del dimecres dia 28, al divendres dia 30 de setembre:
A les 18:00 hores, solta de vaquetes, a càrrec de la famosa ramaderia de Sueca GREGORIO DE JESÚS, en el recinte taurí situat en el Camí de l'Algar.
 
A les 23:30 hores, solta de vaquetes, a càrrec de la famosa ramaderia de Sueca GREGORIO DE JESÚS, en el recinte taurí situat en el Camí de l'Algar.

Dissabte, dia 1 d'octubre:
A les 10:00 hores, Gran Parc d'Atraccions Infantil, en la Plaça dels Esports.
A les 17:30 hores, Conta contes, tallers, jocs tradicionals i berenar per a tots els xiquets d'Altea en la Plaça de l'Aigua, a càrrec de la companyia AKTES TEATRE.


 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu