Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

10 d’oct. 2012

El PSPV d'Altea crítica els pressupostos presentats pel PP

El PSPV qualifica de burla el pressupost del Govern per al Passeig d'Altea 
 
• Segons Campos, si la Província rebera un finançament just, les obres de la remodelació de la façana litoral d'Altea podria començar avui mateix.
• El Secretari General del PSPV-PSOE a Altea, Gustavo Cuesta, i Eloy Hidalgo, portaveu municipal, denuncien que els pressupostos del Govern per a 2013 evidència que el PP d'Altea ha mentit sobre l'inici de les obres del Passeig d'Altea.

8 d'octubre de 2012. Altea. Herick Campos, Sotssecretari Provincial del PSPV-PSOE i Diputat Nacional, es va reunir avui a Altea amb Gustavo Cuesta, Secretari General del PSPV-PSOE en aquest municipi, amb Eloy Hidalgo, Portaveu del Grup Municipal Socialista, i amb Verónica López, Diputada Autonòmica socialista, per a analitzar les inversions arreplegades en els Pressupostos Generals de l'Estat per a la remodelació de la Façana Litoral d'Altea.

El Diputat ha informat que, enfront dels 2,9 milions d'euros pressupostats per a la remodelació de la façana litoral en els pressupostos de 2011, els últims del Govern Socialista, i els 3,8 dels pressupostos per a 2012, aprovats el juny passat, per al 2013 contemplen 643.000 euros i una reducció de quasi un milió d'euros del cost total de l'obra, la qual cosa suposa en la pràctica que no es va a fer gens en 2012, ni 2013, i que s'han fet modificats a la baixa, i tot açò a pesar que l'obra adjudicada pel Govern Socialista al novembre de 2011.



Per aquest motiu, Campos va qualificar de burla el pressupost de la remodelació de la façana litoral d'Altea i ho va posar com a exemple de la discriminació del Govern de Rajoy i el PP a la Comunitat Valenciana i la Província d'Alacant, ja que el problema d'aquests pressupostos no és només que baixa la inversió, sinó que baixa molt més a la Comunitat i en la Província d'Alacant que en la resta d'Espanya, sent en la Província de 132,85 euros per habitant, enfront de la mitjana nacional de 225,53 euros per habitant, per tant la Província hauria de rebre 170 milions d'euros més per a arribar a la mitjana nacional d'inversió per habitant. En aquest sentit, va ser rotund en afirmar que si la Província rebera un finançament just, les obres de la remodelació de la façana litoral d'Altea podria començar avui mateix.

El Secretari General del PSPV-PSOE a Altea, Gustavo Cuesta, i Eloy Hidalgo, portaveu municipal, van denunciar que els pressupostos del Govern per a 2013 evidència que el PP d'Altea ha mentit sobre l'inici de les obres del Passeig, i va exigir al PP d'Altea que utilitze totes les seues influències per a presentar una esmena als pressupostos o, com a mínim perquè el Grup Popular recolze l'esmena del grup Socialista i la Proposició NO de Llei que va registrar el PSOE davant els retards en l'inici de les obres.

Així mateix, el portaveu municipal, Eloy Hidalgo, va oferir al Govern local fer front comú per a aconseguir que aqueixa inversió es mantinga i que les obres s'inicien immediatament.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu