Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 d’oct. 2012

Esquerra Unida sol•licita un local per a la protectora d’animals

EUPV sol·licita la cessió a ADAA d'unes instal·lacions municipals per al seu ús com a refugi d'animals 


El col·lectiu d'Esquerra Unida d'Altea va presentar ahir, dijous 25 d'octubre, una moció en la qual s'exigeix al Ple de l'Ajuntament d'Altea la cessió, amb caràcter urgent, d'unes instal·lacions municipals a l'Associació per a la Defensa dels Animals d'Altea (ADAA), amb la finalitat de que aquesta puga disposar d'un refugi per a donar casa als animals abandonats en el nostre municipi.

El col·lectiu qualifica de “servei fonamental i necessari” la labor realitzada per l'associació i recorda que “ara, amb la crisi, aquesta situació s'ha agreujat i ja són més de 100.000 animals els que s'abandonen anualment en el nostre país”.

En la moció es denuncia a més la falta de suport, per part del consistori i dels diferents grups municipals amb representació en el mateix, a una associació integrada únicament per veïns que col·laboren voluntàriament per a tractar d'eradicar el greu problema que suposa l'abandó d'animals domèstics en el nostre municipi. 


Recorden que la majoria dels animals abandonats “necessiten unes cures específiques que els permeten tornar a portar una vida normal després d'aquests abandons”, cures que, segons el col·lectiu local, estan sent sufragats íntegrament pels propis voluntaris.

A més recorden que, fins al dia d'avui, l'associació no ha comptat amb un lloc habilitat en el qual donar recer als animals, per la qual cosa “els voluntaris es troben amb el problema afegit d'haver de donar-los recer en els seus propis habitatges”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu