Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

4 de des. 2012

El PSOE alteà critica durament la pujada d’impostos de PP i CIPAL

Els socialistes titllen de ‘impuestazo’ l’increment de 15 ordenances municipals per part de PP i CIPAL 

No ha rectificat el govern de Miguel Ortiz i Carolina Punset i els terminis s'han acabat. Van a ser quinze les ordenances que pugen a Altea per al pròxim any, entre elles el 25% tant en la recollida com en el tractament dels residus sòlids, és a dir la brossa; i un mínim d'un 10% en l'IBI, més conegut com la contribució.

“El govern alteà ha anat incomplint sistemàticament els compromisos adquirits amb els alteans, la que se'ns ve damunt l'any que ve no té nom”, asseguren des del PSOE alteà. Totes  les previsions dels diferents organismes internacionals i dels diferents gabinets d'estudi diuen que l'any 2013 va a ser el més dur de la crisi i així i tot “al binomi Ortiz – Punset no se'ls ocorre una altra cosa que pujar de colp, i en un únic ple, totes les ordenances existents en el nostre municipi. Taxes, preus públics i impostos. Tot, absolutament tot va a pujar a Altea”.

Les alarmes van saltar quan els regidors del govern van votar en contra de la moció presentada pel grup municipal socialista en la qual se sol·licitava un ajust del tipus impositiu de l'IBI perquè així les famílies alteanes no veren com els seus rebuts pujaven en el 2013, per contra, Miguel Ortiz va decidir confirmar la pujada de tributs que els socialistes alteans han anomenat ‘el IMPUESTAZO DEL PLE Al 15’.


Des de les files socialistes s'ha denunciat que l'única cosa que mou al govern d’Altea és l'afany recaptatori, “ja que són incapaços de traçar una estratègia creïble per a eixir de la crisi, una estratègia que dinamitze l'economia local sense escanyar a les famílies. Es nota que fa temps que no xafen el carrer perquè amb estes mesures l'única cosa que van a aconseguir és que hi haja més famílies que no arriben a fi de mes, que es queden més rebuts impagats i que tots estiguem un poc pitjor.”

A més, els socialistes anuncien que sol·licitaran un avanç del pròxim pressupost municipal per a estudiar amb deteniment els comptes municipals de l’any vinent per a combatre el tancament o disminució de serveis públics essencials ja que “davant les últimes dades facilitades pels serveis econòmics municipals ens sembla increïble que mentre tots estem pitjor, el binomi Ortiz- Punset només es preocupe d'aconseguir diners per a retornar-li a Ballester els 7,6 milions d'euros que va avançar per a la urbanització en el riu i incloga en els comptes anuals una provisió de fons davant una més que probable devolució”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu