Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 de gen. 2013

El govern valencià insisteix en la política de grans esdeveniments

Aprova invertir 1.475 milions d'euros en el gran centre comercial 'Port Mediterrani'

El govern valencià ha confirmat hui el que ahir ja va avançar el president, Alberto Fabra: el govern invertirà 1.475 milions d'euros en el projecte 'Port Mediterrani', un macrocomplex comercial i d'oci que s'ubicarà a l'entorn del nou centre Ikea a Paterna (Horta). 

Segons ha exposat el vice-president i portaveu de l'executiu, José Ciscar, el projecte ha estat considerat 'Actuació territorial estratègica' (ATE) i preveu crear uns 4.000 llocs de treball directe i fins a 8.300 llocs de treball directe i indirecte. El govern valencià insisteix d'aquesta manera en la política de les grans obres o esdeveniments. Císcar ha definit el projecte com un dels centres comercials i d'oci més grans d'Europa.

Amb l'aprovació avui per part del Consell comença la tramitació amb l'obertura d'un procés de participació i consulta pública de quaranta-cinc dies. Una vegada finalitzada aquesta fase s'incorporaran les al·legacions que s'estimin oportunes. 



Segons el govern valencià, 'Port Mediterrani' tindrà un complex terciari d'ús comercial, esportiu, oficines i activitats lúdiques i espectacles; un equipament hostaler tematitzat i de joc, així com un centre de negocis; i un tercer amb espais lliures, zones verdes i altres usos no lucratius.

FONT: Vilaweb

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu