Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 de gen. 2013

XXX Mostra d'Artesania d'Altea

Cultura presenta la 30 edició de la Mostra d’Artesania d’Altea 

La regidora de Cultura, Marga Riera ha presentat aquest matí la 30 edició de la Mostra d’Artesania d’Altea, que el seu objectiu és “fomentar l'artesania a Altea i que l'obra dels artesans siga considerada pel seu alt valor soci-cultural”. 

El tipus d'artesania d'aquesta Mostra és l'artística i de creació amb un alt grau de manipulació en matèries primeres i de contrastada qualitat. Els artesans que desitgen participar hauran de presentar el model normalitzat de sol·licitud, juntament amb mostres representatives dels treballs que desitgen exposar, entre 5 i 8 peces. Se sol·licitarà un únic taller per lloc. A més, la sol·licitud haurà d'anar acompanyada de la documentació que s'especifica en la pàgina web de l'Ajuntament: www.ayuntamientoaltea.es

La sol·licitud, documentació i mostres podran presentar-se en la Casa de Cultura d'Altea (C/ Pont de Moncau, 14 – 03590 Altea [Alacant] - Tel.: 96 584 28 53, Fax: 96 584 28 04) fins al dilluns 11 de febrer de 2013 inclusivament. 

La Mostra tindrà lloc en la Plaça de l'Església, d'Altea, entre els dies 27 i 31 de març (Setmana Santa), en horari de 12:00 a 22:00 h aprox.; i des del 29 de juny fins a l'1 de setembre de 2013, en horari de 19:00 a 24:00 h aprox. No s'atorgarà permís per un període de temps inferior.

La selecció es realitzarà atenent a criteris bàsics de: qualitat artística, originalitat i grau de manipulació artesanal. Se cercarà una proporció d'oficis artesans, establint un màxim de 4 especialitats, amb la intenció de comptar amb la representació del major nombre d'oficis possibles. Els oficis de joieria i orfebreria seran contemplats com una mateixa especialitat. 

El jurat estarà compost per tècnics municipals, 2 membres de UNART, 1 representant d'artesans reconeguts, 1 un representant de la Direcció general de Comerç i Consum, 1 representant de cada grup polític municipal i presidit per la Regidoria de Cultura.

S'estableixen 3 premis, un a la MILLOR PEÇA (la qual passarà a formar part del patrimoni municipal),dotat de 600 € bruts; un altre al MILLOR ESTAND, dotat de 400 € bruts; i el PREMI UNART, que consistirà en l'accés directe a la Mostra 2014.


0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu