Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

17 de gen. 2013

Rotary Club Altea presenta els seus nous objectius per a 2013


Canvi de President i nous objectius per al 2013 del Rotary Club Altea
El Rotary Club d'Altea vol donar a conèixer els seus nous objectius per a l'any que acaba de començar, coincidint a més amb els recents canvis que han tingut lloc en la seua Junta Directiva, arran de la dimissió del fins ara president, Willy Leeman, per motius personals.
Leeman ostentava el càrrec des de juny de 2012, i a partir d'ara el president serà Ángel Rodríguez Sánchez, que exercia fins al moment la vicepresidència del Club. Rodríguez romandrà en el càrrec fins al pròxim 1 de juliol. Li acompanyen en la directiva Guillermo Alejano Rei, com a vicepresident, Susan Godfrey, com a secretària, i Daniel Bertels, com a tresorer. La nova directiva ha volgut agrair a Leeman la seua col·laboració i dedicació al Rotary Club d'Altea.
Entre els objectius del Club per a 2013 destaca l'interès per aconseguir ampliar el nombre de socis, així com potenciar la realització de conferències-col·loqui en les quals participen destacats representants de la societat alteana. De la mateixa manera, se seguirà fomentant la col·laboració amb el teixit associatiu alteà, amb la finalitat de participar en la millora de la qualitat de vida de la localitat i ajudar a la promoció turística d'Altea. En aquesta línia es troba la col·laboració permanent amb l'associació ‘Emaús’ en diferents projectes socials i educatius i la futura implicació del Rotary Club en el desenvolupament d'Altea com a membre de la Xarxa de Ciutats Saludables, de la qual ja forma part el municipi.
Com a cita ineludible del Club es troba el ja tradicional concert benèfic de piano, que tindrà lloc el pròxim 22 de febrer en Palau Altea, la recaptació del qual es destinarà a finançar projectes humanitaris, tant locals, com a internacionals. En aquesta ocasió, el concert serà a càrrec del pianista japonés Kanji Kozuta, finalista del Certamen Internacional de Piano, celebrat en el Rotary Club de Palma.
Així mateix, l'adreça del Club continuarà impulsant el Programa Anual d'Intercanvi d'Estudiants, mitjançant el qual enguany la jove alteana Marta Sevilla està cursant els seus estudis a Maine (EUA), mentre que la jove Caitlin Hartsfield, d'Oregon (EUA), està estudiant aquest curs a Altea.
Finalment, el Club ha volgut agrair la seua implicació a tots els alteans i alteanes que col·laboren sense ser membres del mateix.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu