Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

31 de maig 2013

Fira del Xicotet Format

Cultura presenta una nova edició de la ‘Fira del Xicotet Format’ 

La Regidora de Cultura, Marga Riera, ha donat a conèixer les bases que regularan la participació en la ‘Fira del Xicotet Format’, que tindrà lloc en el Casc Antic d'Altea, enfront del Portal Vell del 23 de juliol a l'1 de setembre. 

Com ha explicat Riera, “és una iniciativa que té per objecte impulsar i fomentar l'art plàstic a Altea en les seues diverses modalitats, ressaltant el seu valor soci-cultural”. Com a novetat de la present edició, Riera ha destacat l'ampliació del temps que la Fira estarà oberta. 

L'edil de Cultura ha indicat que podran participar en la iniciativa tant artistes consolidats com a joves amb plantejaments emergents i experimentals. En la seua intervenció, la responsable de Cultura de l'Ajuntament d'Altea ha detallat les bases de la Fira, entre elles, el format que han de tenir les obres, amb un màxim de 35x45cm. A més, opcionalment cada pintor podrà exposar 2 obres representatives sense grandària límit. 

Per a formalitzar la inscripció, els interessats hauran d'acostar-se a la Casa de Cultura i emplenar la sol·licitud. Esta haurà d'anar acompanyada d'un dossier que incloga mostres del treball que es desitge exposar (gravat, pintura, aquarel·la, dibuix, fotografia, obra gràfica, etc) a més del currículum de l'artista i fotocòpia del DNI. 

Per a finalitzar, l'edil ha puntualitzat que “el termini per a la presentació d'inscripcions conclourà el 7 de juny i a partir d'aqueix dia serà una Comissió la que efectuarà la selecció dels artistes plàstics atenent a criteris bàsics de qualitat artística, originalitat i estil".

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu