Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

6 de maig 2013

Pla i Revés organitza la primera Mostra de Teatre Amateur 'Alteatre 2013'

L'Ajuntament i Pla i Revés convoquen per a l’estiu la primera Mostra de Teatre Amateur ‘Alteatre 2013’ 

L'edil de Cultura, Marga Riera, i el president del grup de teatre alteà Pla i Revés, Joan Carratalà, van presentar la setmana passada les bases de la que serà la Primera Mostra de Teatre Amateur, ‘Alteatre 2013’ i que se celebrarà a Altea durant el mes de juliol. 

La iniciativa comptarà amb representacions teatrals tots els dissabtes a les nou de la nit en la Plaça de l'Aigua, els dies 6, 13 i 20 de juliol, i la clausura i lliurament de premis el 27 de juliol. La Mostra està recolzada per l'Ajuntament d'Altea i la Federació Valenciana de Teatre Amateur. 

La convocatòria està destinada a grups de teatre amateur dl País Valencià, que disposaran d'una subvenció per part de la Federació, i oberta a grups amateur de la resta d'Espanya. Els grups participants hauran de realitzar una representació teatral en l'exterior, d'una durada d'entre 75 i 100 minuts, els dissabtes a les 21 hores en l'escenari de la Plaça de l’Aigua. 

En la sol·licitud signada pel representant del grup hauran d'aportar la documentació amb la relació nominal d'actors, la trajectòria del grup en els últims tres anys; una còpia de l'obra i guió amb que es desitja participar, així com una síntesi de la mateixa, i un dossier amb repartiment, direcció, muntatge, durada i fitxa tècnica de l'obra a presentar a concurs en la Mostra. El termini d'inscripcions finalitza l'1 de juny. 

El Jurat de la Mostra serà presidit per l'Alcalde i compost per representants del món de la cultura i tres membres de Pla i Revés, atorgarà els següents premis: primer premi amb una dotació de 800 euros i dos premis de 500 euros cadascun. Així mateix, es lliuraran les següents plaques: Millor Espectacle; Millor Direcció; Millor Escenografia; Millor Interpretació Femenina i Millor Interpretació Masculina. El públic assistent a les representacions també participarà en la puntuació. 

La Federació Valenciana de Teatre Amateur del País Valencià lliurarà una subvenció addicional a cadascun dels grups actuants que es troben federats i al corrent de les seues obligacions amb aquesta federació. El lliurament de premis estarà precedit per l'actuació, fora de concurs, del grup Pla i Revés, que per a l'ocasió han preparant una comèdia que estrenarà en la clausura de la Mostra. 

Joan Carratalà ha agraït la col·laboració de l'Ajuntament, que suposa recuperar una iniciativa cultural com ‘Alteatre’ i donar naixement a la primera Mostra de Teatre Amateur, i ha destacat que “Altea sempre ha tingut una gran vinculació amb el teatre, amb grups amateur molt actius i presents en la vida cultural del poble”.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu