Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

10 de des. 2013

El nou tram del Carril bici comença a donar problemes

El carril situat a l’Avinguda Juan Alvado és insegur i provoca molèsties als terrenys veïns 

El nou tram del carril bici, situat a l’Avinguda Juan Alvado, ha vingut amb polèmica baix de braç, com ja ho va fer el principal tram de Carril bici que es va fer al Passeig Marítim. 

Esta part en concret a costat als alteans 20.000€ (repartits entre els nous trams de l’Avinguda Juan Alvado i el Camí de l’Algar) i s’esta executant a hora d’ara, amb la previsió de la finalització de les obres al voltant del dia 15 de desembre. 

Com es pot comprovar a la imatge el carril bici ocupa la part destinada fins ara a pàrquing per a vehicles i no hi ha, pel moment, cap objecte que separe el carril destinat a la circulació de bicicletes del destinat als vehicles més allà del color blau. Per a més inri la direcció del carril bici és en ambdues direccions cosa que fa més perillós si cap la circulació de bicicletes en sentit descendent al anar en direcció contraria a la dels vehicles. 

Però no tot acaba ací, ja són diverses les queixes del propietaris de terrenys agrícoles i cases a la vora del nou carril per a bicicletes. I es que a partir d’ara estos veïns hauran de fer-se lloc per al seu cotxe dins de la seua propietat per a poder estacionar el vehicle, sobretot per a les ocasions en les que cal carregar o descarregar aquest.

Concretament ens ha aplegat una queixa d’un dels afectats que es queixa que ara haurà de talar uns quants arbres del seu bancal per fer-li un lloc al cotxe per a poder carregar i descarregar-lo durant les èpoques de recol·lecció de la fruita, tarongers en aquest cas, quan abans simplement havia d’estacionar el vehicle a la zona d’estacionament que ara està pintada de blau. 

I encara hi ha més. Els últims dies s'ha pogut veure com algunes persones estacionaven el seu vehicle damunt del carril bici -com han fet habitualment fins ara- per poar aigua de la font. A partir d'ara la gent que desitge anar a la font a per aigua haurà d'estacionar el seu cotxe o moto a l'altre costat de l'Avinguda amb els problemes que això ocasiona.

Està vist que aquest carril bici, en tota la seua prolongació, no estarà exempt de polèmica.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu