Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

2 de gen. 2014

Èxit rotund del Festivern 13/14

Milers de joves acomiaden l’any i donen la benvinguda al 2014 a Tavernes de la Valldigna

Un any més el Festivern s’ha tornat a coronar com al destí preferit per milers de joves, tant valencians com d’altres punts de l’estat i fins i tot d’altres països. 

La zona d’acampada es va omplir en poques hores durant el primer dia del festival, i ja el segon dia els assistents van haver d’acampar a zones annexes per falta de lloc, tot i que es va habilitar una nova zona per a donar cabuda a la gent que encara estava per aplegar. A l’acampada es respirava l’ambient de festa típic en aquest tipus de celebracions, i més de 6000 persones convivien entre tendes d’acampada, fogueres i música. 

En una carpa ampliada per a l’ocasió es van dur a terme tots els concerts, tant el dia 30 com el 31. I si ja el dia 30 la carpa es quedava justa per a donar cabuda als assistents la nit de cap d’any es va quedar menuda, i es que ningú es volia perdre l’acomiadament d’Obrint Pas, l’actuació dels catalans Txarango, de La Raíz i dels italians Talco. 

A falta de les dades oficials s’estima que més de 10.000 persones van gaudir la nit del 31 de desembre al Festivern, un festival que enguany a aplegat a la seua 9ª edició i que s’ha consagrat com l’alternativa necessària per donar la benvinguda als nous anys.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu