Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

24 de jul. 2014

Altea obté una subvenció per a la promoció del Casc Antic

L'Ajuntament d'Altea obté una subvenció per a potenciar el Conjunt Històric d'Altea, declarat Bé d'Interès Cultural

La subvenció, de 8.621,25 euros, ha sigut concedida per l'Agència Valenciana de Turisme i es destinarà a panells informatius i senyals dels accessos al BIC.

El passat 7 de juny de 2013 es declarava Bé d'Interès Cultural (BIC) amb categoria de conjunt històric, el Baluard i el Recinte Renaixentista de la Vila d’Altea, i ara s’ha aconseguit una xicoteta subvenció per a la seua promoció i senyalització. 

En aquest sentit, l'Ajuntament d'Altea, a través de el “Pla Marc Millor” impulsat per l'Agència Valenciana de Turisme, ha obtingut una subvenció de 8.621,25 euros d'un pressupost total del projecte que ascendeix a 17.242,50 euros, per a la senyalització de diferents rutes d'accés al Conjunt Històric, així com senyals informatives dels espais més significatius.

La informació podrà obtenir-se a través de llegendes explicatives o emprant les noves tecnologies a través de codi QR, que donen a conèixer la zona declarada com BIC, amb l'objectiu de millorar els espais d'ús turístics.

Totes les indicacions i senyals utilitzats al llarg d'aquests itineraris seran confeccionades de ferro forjat, a fi d'integrar-les amb el tipus d'arquitectura tradicional que caracteritza al nostre casc antic.

Concretament es tracta de 4 rutes dissenyades per tècnics municipals que, partint des de diferents punts del nostre municipi, faran un recorregut mostrant durant el seu trajecte diferents elements patrimonials i, enllaçant totes elles amb la zona qualificada com Bé d'Interès Cultural. Aquestes rutes tindran el ssegüents itinerari:
  • RUTA 1: Plaça de l'Ajuntament - Portal Vell.
  • RUTA 2: Plaça del Convent - Portal Nou.
  • RUTA 3: Calle Sant Pere - Plaça Carmelina Sánchez Cutillas
  • RUTA 4: Palau Altea - Plaça de l'Església.
Des del punt d'arribada de cadascuna de les 4 rutes, s'enllaçarà amb un circuit, degudament senyalitzat, dels llocs més emblemàtics del Recinte Renaixentista.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu