Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

12 d’abr. 2011

Nota de premsa de CIPAL


CIPAL SE IMPLICA CON EL  COMERCIO LOCAL ALTEANO

“L'impagament de factures endarrerides per part de l'Ajuntament i la falta de neteja són les queixes més repetides”

El grup CIPAL d'Altea que lidera la regidora ecologista Carolina Punset, aposta pel foment del producte del territori i el comerç local. “És imprescindible conèixer i entendre la problemàtica a peu de carrer per a poder oferir solucions”, va explicar.

Als projectes que va impulsar quan va estar en l'equip de govern (lloc en el mercadillo per a producte local, Finca de venda directa Biobernia, etc....) se suma ara una iniciativa estant en l'oposició. “Hem fet una enquesta a peu de carrer per a prendre-li el pols al comerç alteà” va assenyalar la regidora. Tenim les reposades de més de 100 pymes alteanes en relació amb temes molt diversos.

El 70% dels comerços enquestats són d'Altea, el 20% d'Altea la Vella i el 7% del nucli antic d'Altea. La queixa més reiterada per part del menut i mitjà comerç local, és l'impagament de factures endarrerides per part de l'Ajuntament i la falta de neteja.

CIPAL vol agrair a tots els comerços que van participar en l'enquesta i anuncia que els convidarà en breu a conèixer els resultats de l'enquesta personalment.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu