Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 de jul. 2011

CIPAL vol que es done exemple d'austeritat i control des de l'Ajuntament

“Esperem que els nostres proveïdors i el comerç local alteà puguen començar a cobrar quan més prompte millor factures pendents per a alleujar la seva economia”.

En el primer ple d'aquesta legislatura s'ha imposat un nou sistema d'honoraris i sous en l'equip de govern imbuït pel principi de rigor i austeritat.

Concretament podem informar que s'han rebaixat les despeses per assistència a comissions informatives un 45%. Així mateix els sous d'alcalde i regidors un 10% i de personal de confiança dels polítics un 30%.

Totes aquestes mesures suposen un estalvi de gairebé 300.000 € anuals respecte a les despeses de 2007, gairebé un 40% menys del que es venia gastant fa quatre anys.


La raó per la qual hem de donar suport una retallada dràstica de les despeses és perquè l'Ajuntament consumeix anualment 3 milions més dels que ingressa. Això comporta que les seves arques estan en una situació de fallida tècnica i no pot pagar les factures als seus proveïdors, conformats majoritàriament per comerç i empresaris locals als quals es perjudica greument per aquesta situació de dèficit.

Per això, la portaveu del grup va concloure: “Aquesta retallada suposa un gran esforç, esforç que comença per nosaltres mateixos. És l'única cosa que ens dóna legitimitat moral enfront de la ciutadania per a aprovar en breu un pla de sanejament econòmic financer. Amb ell, vam esperar que en el termini de temps més curt possible, el comerç local i els proveïdors de l'ajuntament puguin començar a cobrar factures pendents i amb això es puga donar un respir a la seua economia”.

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Que se te ve el plumero Carolina. El ultimo pleno ya ejerciste de portavoz del PP. Mucho 15M pero todo de boquilla, eres una falsa.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu