Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

6 de jul. 2011

El BLOC proposa una reorganització del trànsit

El BLOC proposa que es reorganitze el mercat dels dimarts per a pal·liar els problemes de trànsit.

El BLOC d’Altea, tal com va anunciar després de la sessió d’investidura, ha començat la legislatura fent una oposició constructiva i coherent amb el seu programa electoral, que ajude a millorar la qualitat de vida dels alteans i alteanes.

Per això, els regidors del BLOC han presentat una proposta de reordenació del mercat dels dimarts, que actualment ocupa els dos sentits de circulació del Camí de l’Algar provocant un caos circulatori que es repeteix cada setmana i que s’agreuja especialment a l’estiu. Bàsicament, el problema és que es concentra tot el trànsit en el carrer Garganes i este és clarament insuficient per absorbir eixa quantitat de vehicles, tot açò com a conseqüència també de la mala planificació del Pla Parcial Garganes Basseta.

La proposta del BLOC és que el mercadet només ocupe un dels sentits de circulació del Camí de l’Algar i que es reorganitze i s’optimitze la col·locació de les paradetes de l’explanada del mercadet per a ubicar les que siguen desplaçades per la reordenació que proposen. De fet, ara per ara, esta zona està infrautilitzada i es podria millorar el seu ús.


La portaveu del BLOC en matèria d’infrastructures, Imma Orozco, insisteix que Altea necessita solucions urgents i factibles als problemes de trànsit que pateix i “esta proposta és fàcilment assumible si de veritat es vol millorar el dia a dia dels alteans i alteanes i també la imatge que donem del nostre poble a les persones que ens visiten de cara al període estival”.

Per últim, el BLOC insta al nou equip de govern a estudiar amb la resta de grups el diagnòstic del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i les propostes més adequades per a descongestionar el nostre poble i fer-lo més amable per als vianants. Al mateix temps, anuncia que està preparant altres propostes per a resoldre els problemes originats en el Camí Fondo i el Corredor Verd.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu