Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

18 de gen. 2012

A l’IES Bellaguarda també passen fred

El passat dilluns alumnes i professors van fer jornada de vaga i es van concentrar davant de l’Ajuntament

Foto: IES Vila-Roja - Almassora
Com ja sabran molts als instituts valencians s’ha posat de moda apagar la calefacció o la llum. No són un ni dos ni tres, sinó que els podem contar a decenes els instituts de secundaria als que se’ls deuen diners per part de la Generalitat Valenciana, dirigida pel PP, per eixe motiu molts IES valencians es queden sense llum o calefacció al no poder fer front a eixes despesses.

A Altea, l’IES Bellaguarda va fer una jornada de vaga el passat dilluns 16, on alumnes i professors es van reunir a les 13 hores a la plaça de l’Ajuntament per a manifestar el seu malestar per la situació i també per organitzar-se i seguir protestant davant els impagaments del Consell valencià.

Segons algunes veus de l’institut el deute que te la Conselleria d'Educació amb en centre ja arriba als 8 mesos, cosa que no els permet encendre la calefacció, comprar paper per als serveis o fer fotocopies gratuïtes per als alumnes.

La Coalició BLOC-Compromís ha elaborat un mapa interactiu on es poden veure tots els instituts als que se’ls deu diners i per la qual cosa estan passant per difícils moments econòmics, entre ells el d’Altea.

Al Twitter l’etiqueta #fabratenimfred es una de les més actives des d’ahir per la vesprada.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

D'on heu tret la informaci'o?

Anònim ha dit...

Mai ha faltat gas oil per calefaccio nimelectricitat malgrat no,tenir ingressos mconselleria ja que s'han administrat molt be els recursos

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu