Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

31 de jul. 2012

X edició de la Fira del Xicotet Format


La Fira del Xicotet Format àmplia l'oferta estival en el casc antic d'Altea
Des d'aquest cap de setmana passat, Altea compta amb un altre al·licient més per a gaudir dels carrers del seu casc antic. A la Mostra d'Artesania, les Balconades, recentment també inaugurades, es suma la Fira del “Xicotet Format”.
En aquesta edició hi ha 7 stands ocupats per tants altres artistes, que es troben situats en el carrer que dóna accés al Portal Vell. Pintures, gravats, obra gràfica, dibuixos o fotografies, són algunes de les propostes que ofereixen aquests artistes. Totes elles deuen tenir una grandària específica i no superar els 35x45 cm., encara que es permet que cada artista puga exposar fins a dues obres de gran format.
Són ja més de 10 anys els que aquesta fira obri les seues portes en l'estiu, i compta amb un gran nombre de visitants, que aprofiten la seua visita al casc antic d'Altea per a poder portar-se alguna d'aquesta obres de petit format a les seues cases.
Per a Marga Riera, Regidora de Cultura de l'Ajuntament d'Altea, “és una demostració més de les quals oferim a Altea, que està també molt consolidada. Comptem amb artistes contrastats que ofereixen les seues obres en xicotet format. És la peculiaritat d'aquesta fira i estarà oberta durant tot el mes d'agost”, conclou Riera.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu