Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

21 d’ag. 2012

II Ruta de les tapes


Obert el termini d'inscripció per a participar en la II Ruta de les Tapes

L'Associació d'Amics de Castella-la Manxa d'Altea, en col·laboració amb la Regidoria de Comerç i Turisme, iniciarà durant el pròxim mes de novembre la segona edició de la Ruta de les Tapes d'Altea.
Les bases han sigut presentades aquest matí per l'edil de Comerç i Turisme, Vigela Lloret, juntament amb Pepe Muñoz i Lorenzo Romero, representants de l'associació.

El període perquè els bars i restaurants alteans realitzen la seua inscripció romandrà obert fins al pròxim 7 de setembre. Les bases ja estan disponibles en la web de l'Ajuntament www.ayuntamientoaltea.es, i també en els bars ‘El Bocaíto’ i ‘Nuestro Bar’. Una vegada emplenades, poden lliurar-se en aquests tres llocs i el preu d'inscripció per a cada bar o restaurant és de 40 euros.

L'edició d'enguany comptarà amb la participació d'un màxim de 24 bars o restaurants i un jurat establirà una selecció, en cas que s'inscriguen més.
Així mateix, pel que fa a l'any passat s'amplien els premis a tres: la millor tapa de la ruta (premi subvencionat per Caixaltea); tapa Badia d'Altea (que ha d'incloure peix); i tapa manxega (que ha d'incloure formatge manxec). Aquesta última tapa la votarà el Jurat, mentre que les altres dos modalitats les votaran els clients.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu