Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

7 d’ag. 2012

Les urbanitzacions d'Altea la Vella ja compten amb una xarxa de col·lectors

Nova xarxa de col·lectors per a les Urbanitzacions Alhama Springs i Jardins de Alhama

En una reunió mantinguda amb representants de la Consellería, de la Diputació d'Alacant i de l'Ajuntament d'Altea, es recepcionaren les obres de la nova xarxa de col·lectors de les Urbanitzacions Alhama Springs i Jardins de Alhama a Altea.
Les obres han consistit en la instal·lació d'un nou col·lector de sanejament de 850 metres de canonades, amb un diàmetre de 400 m/m de PVC, i altres 400 metres de canonades de fusió dúctil per a expulsar les aigües residuals a la depuradora d'Altea.
El cost de l'actuació ha ascendit a 190.000 euros, dels quals el 50% ve finançat per la Diputació d'Alacant, un 40% per la Generalitat i l'altre 10% restant per l'Ajuntament d'Altea. Una quantitat econòmica que no ha arribat als 20.00 euros per a les arques municipals, segons l’equip de govern alteà.
A més, la posada en funcionament de la nova xarxa de col·lectors suposarà un altre estalvi més per a l'Ajuntament d'Altea, ja que el consistori es feia càrrec del sanejament de les aigües residuals amb un cost anual de 20.000 euros, a causa del deficient funcionament de la depuradora existent en la urbanització.


Per a l'Alcalde d'Altea Miguel Ortiz, que va recepcionar les obres en nom del municipi, es tractava d'unes obres necessàries, “aquestes urbanitzacions no tenien xarxa de sanejament, i per tant, no podien rebre el tractament adequat. Amb aquesta obra es va a produir un gran estalvi econòmic i una millora en la qualitat de vida dels residents d'aquestes urbanitzacions”.

Aquesta no serà l'última en aquest tipus d'actuacions que escometrà el consistori alteà. Per al primer edil, “aquestes obres van a venir precedides d'altres actuacions en tres urbanitzacions més. L'objectiu final és eliminar tots els pous sèptics que encara existeixen a Altea, i que tot el clavegueram de les urbanitzacions puga abocar en la depuradora que tenim en el riu Algar”, va concloure Miguel Ortiz.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu