Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

28 de gen. 2013

Resum estadístic del 2012

El 2012 ha sigut amb diferència el millor any per a L'Expressió d'Altea amb més de 27000 visites
 
Visites mensuals 2012
Si haguérem de descriure l'any 2012 amb una paraula eixa seria: espectacular. I es que el passant any ha estat el millor per a l'Expressió d'Altea, arribant a aconseguir 27.771 visites totals durant tot l'any, una mitja d’unes 75 visites diàries.

Durant el passat any vam possar en marxa definitivament els nostres perfils de Facebook i Twitter cosa que sense cap dubte ha ajudat a donar-nos a conèixer i aconseguir així més seguidors, una família que any a any a anat augmentant i que esperem ho seguisca fent en els pròxims anys. 

Mensualment hem aconseguit una mitja de 2.314 visitants

Si ens fixem en el gràfic de les visites mensuals de 2012 veurem com el mes d'abril destaca entre els demés, açò es deu a la polèmica creada arran de les declaracions de Jesús Ballester en les que arremetia contra el valencià. La resta de mesos segueixen una tendència d'aproximament 2000-2500 visites. També destaca el mes de juliol, degut en gran part a les informacions que vam publicar respecte al castell de l'Olla, que per aquells dies corria el perill de no celebrar-se.

Com diem la notícia més llegida de tot el 2012 va ser la de la polèmica creada per les fortes declaracions del regidor del PP Jesús Ballester contra el valencià, cosa que ens va fer superar les 1.000 visites en tan sols un dia i per tant va ajudar considerablement a que eixe mes d’abril arribara a tindre un total de 4.306 visites a la nostra pàgina, tot un rècord fins ara.


Visites anuals 2010-2012
L’Expressió ha anat creixent amb els anys, i com podeu comprovar en el gràfic de la segona imatge que acompanya la notícia, llevat de l’any 2011 (el tercer de la curta vida d’aquest projecte) tots els demés anys hem aconseguit augmentar el tràfic a la web, arribant el passat 2012 a la xifra rècord de 27.771, xifra que pareix que superarem amb certa facilitat aquest any segons les nostres previsions.

En els quasi cinc anys que porta en funcionament l’Expressió d’Altea han visitat la web un total de 92.140 usuaris únics, que ens han deixat més de 1.000 comentaris entre la primera i la segona etapa de la nostra pàgina.

Per últim vos deixem una dades curioses sobre vosaltres, el nostre públic. Ací teniu les dades dels navegadors que vosaltres, els nostres lectors, utilitzeu per a posar-vos al dia de l’actualitat alteana, a continuació també trobareu quins sistemes operatius son els que més s’utilitzen a l’hora de visitar-nos:

Firefox
(31%)
Internet Explorer
(26%)
Chrome
(22%)
Safari
(10%)

Windows
(70%)
Macintosh
(10%)
Android
(6%)
Linux
(5%)
iPhone
(3%)
iPad
(2%)


Sincerament ens alegra molt veure com el mercat mòbil ens dona una molt bona acollida amb un 11% de la quota de sistemes operatius que ens visiten dia a dia.

Per últim només volem donar-vos les gràcies a tots vosaltres que sou els que feu possible que dia a dia aquest diari seguisca actualitzant-se i hagem pogut arribar fins on estem, esperem poder seguir creixent al vostre costat, moltes gràcies!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a L´expressió d´Altea! Després de la lectura d´aquesta noticia m´alegra saber que en aquest any l´han visitada moltes més persones. D´aquestes dades es pot deduïr que esteu en el bon camí.
F E L I C I T A T S !

Admin. ha dit...

Moltes gràcies! Intentem fer-ho el millor possible! ;)

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu