Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

21 de febr. 2013

La Piscina municipal reobri les portes


La Piscina Municipal reobrirà les seues portes per a tots els usuaris dilluns que ve 25 de febrer 

El regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, ha anunciat la pròxima obertura de la Piscina Municipal, coberta i climatizada, que s'obrirà de nou al públic dilluns que ve 25 de febrer, després dels treballs de reforma i condicionament que s'han dut a terme durant els mesos de gener i febrer. L'Ajuntament ha invertit específicament per a la piscina prop de 30.000 euros en els treballs de millora, condicionament i neteja de tota la instal·lació. Esta inversió s'amortitzarà quan es cobre el cánon a la futura empresa concessionària de la piscina. 

Les obres han consistit en la neteja a fons de tota la instal·lació, així com nombrosos treballs de reparació, com les plaques solars de la piscina, que estaven fóra de servei, i les calderes que patien fugues i no calfaven adequadament l'aigua de la piscina. També s'han instal·lat nous dosificadors de clor i Ph automàtics. Una vegada finalitzats els treballs s'ha procedit a l'ompliment de la piscina i a calfar l'aigua perquè estiga a la temperatura adequada per a la seua obertura dilluns que ve. 

Tal com assenyalat, a la fi de 2012 eren nombroses les queixes dels usuaris sobre la temperatura de l'aigua i les deficients condicions higièniques de les instal·lacions demostraven que el servei tenia moltes deficiències. Davant els requeriments de l'Ajuntament per a esmenar tots aquests problemes, l'empresa va renunciar al desembre a la gestió de la Piscina Municipal per no estar en condicions de prestar-la adequadament.

Després dels treballs de millora realitzats, Gómez ha anunciat que la Piscina Municipal s'obrirà dilluns que ve 25 de febrer per al bany lliure, i també es reprendran les classes de natació per a xiquets i s'iniciaran les activitats organitzades pel Club de Natació i l'Escola de Natació Sincronitzada. 

L'horari de la piscina serà de 7:30 hores del matí fins a les 22:00 hores de la nit. L'objectiu de l'equip de govern és traure a licitació la concessió en els pròxims tres mesos. Mentre, serà el propi Ajuntament el que gestione la instal·lació. Finalment, ha manifestat que, durant el mes de març l'entrada a la Piscina Climatizada serà gratuïta, fins que s'aproven els preus definitius en Ple. També cal recordar el preu d'accés des de 16 euros al mes per a bany lliure.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu