Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

18 d’abr. 2013

Caixaltea cobrarà comissions als seus clients

L'entitat ha començat a notificar-ho als seus clients 

La caixa d'estalvis alteana 'Caixaltea' ha decidit començar a aplicar comissions als clients que tinguen els seus comptes corrents en dita entitat. Així doncs, s'ha començat a avisar als usuaris dels serveis que a partir del mes de juny del present any se'ls cobraran diversos interesos als seus comptes i llibretes d'estalvi. 

Les comissions variaran entre els 9 i els 15 euros, segons l'ús que es done als diferents comptes. Els comptes tindran una comissió fixa de 9€ trimestrals que es podrà veure ampliada fins a 15 en cas de que no es registre cap moviment comptable (ingresos, extractes..) durant 6 mesos, sense comptar els moviments generats pel saldo del propi compte. Sols es podran lliurar d'estes noves comissions els comptes en que es domicilie una nòmina, pensió o prestació per atur. Tampoc afectarà si el propietari del compte és menor de 26 anys, en tots aquests casos no es cobrarà cap comissió. 

També han anunciat que a partir del mes de juny, quan es pose en marxa aquesta modificació de condicions, l'entitat aplicarà una comissió d'1 euro per cada "aplicació manual realitzada per l'entitat en els casos en què el càrrec no s'haja aplicat automàticament per falta de provisió de fons". 

Aquests nous càrrecs que sofriran els estalviadors que tinguen dipositats els seus diners en la caixa perteneixent al grup 'Cajamar' es sumen als que ja estan en funcionament i que han provocat la queixa de innumerables veins de la locaitat. Les més sonades han sigut la de cobrar 1 euro per cada extracte i un altre euro als ciutadans que han d'ingresar diners en comptes de tercers a través de Caixaltea i no disposen de cap compte en l'entitat, com per exemple, els festers de moros i cristians que no tenen cap compte contractat. A la caixa alteana i es veuen obligats a abonar l'euro quan volen ingresar alguna quantitat al compte de la seua filà.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu