Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

19 d’abr. 2013

El Plenari aprova dos mocions i dóna la benvinguda al nou edil del PP

El plenari va aprovar resoldre el contracte amb FCC i un conveni de col·laboració amb Calp per compartir el refugi d’animals · Vicent Sanz va prendre possessió com a regidor pel PP 

Vicent Sanz, nou regidor del PP
El Ple de l'Ajuntament d'Altea es va iniciar ahir al matí amb la presa de possessió de Vicent Sanz Asensi, com a regidor del Partit Popular, després de la dimissió de Sara Gregori Sendra, el passat mes de març per motius personals. 

Vicent Sanz es converteix així en l'edil més jove de l'actual Corporació Municipal, amb 27 anys, i a partir d'ara tindrà les competències de Xarxes Socials i Noves Tecnologies. Sanz va nàixer a Altea el 14 de desembre de 1985, és empresari i té un master en Disseny Gràfic i Publicitari. 

Durant la sessió plenària també es va aprovar iniciar l'expedient per a resoldre el contracte de recollida de la brossa amb Foment de Construccions i Contractes (FCC), perquè a partir d'ara siga l'Empresa Pública de Desenvolupament Municipal la que s'encarregue d'aquest servei. Amb aquesta mesura, tal com ha explicat el regidor de l'Àrea Econòmica, Pedro Barber, l'Ajuntament espera estalvialr prop del 25% del cost de la recollida de brosses. 

En aquest mateix sentit, s'ha aprovat l'inici de l'expedient de liquidació per a establir l'import que ha de pagar l'Ajuntament a FCC, al no haver-se revisat els preus del servei des de 2007. D'aquesta manera, el Consistori alteà i l'empresa hauran d'acordar a quant ascendeix aquesta revisió de preus, després que el Consell Jurídic Consultiu haja donat el seu vistiplau a la resolució del contracte. 

En el Ple d'ahir també va aprovar, amb els vots a favor del Partit Popular, Cipal i Bloc i l'única abstenció del PSOE, un conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Calp perquè tots dos municipis compartisquen el refugi d'animals existent a Calp, de manera que aquestes instal·lacions donen servei per a la recollida, allotjament i cura de tots els animals abandonats en els termes municipals de tots dos municipis. 

L'objectiu d'aquesta col·laboració és millorar el servei que es venia prestant fins a aquest moment, en els paràmetres de salut pública i dignes condicions per als animals, i compartir costos de les despeses fixes i variables (55% Calp i 45% Altea). L'acord aconseguit amb Calp també persegueix facilitar i promoure labors de voluntariat en el refugi d'animals, en l'àmbit de la protecció i cuidat animal. 

En el marc d'aquest acord, es crearà una Comissió Mixta amb representants d'ambdues localitats i s'establirà un servei de recollida i protecció d'animals amb el següent horari: de dilluns a divendres, en horari ininterromput, de 07:30h a 20:00h; dissabtes, de 08:00h a 19:00h; i diumenges, de 09:00h a 10:30h. 



0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu