Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

24 de juny 2013

Bello Horizonte i Montahud es conectaran a la xarxa d'aigües residuals

Les obres, amb un pressupost total de 218.446 euros, permetran la connexió de les urbanitzacions Bello Horizonte i Montahud 

Cicle Hídric escomet les obres d'impulsió d'aigües residuals d'urbanitzacions de La Nucia i Altea 

El departament de Cicle Hídric de la Diputació d'Alacant invertirà 109.223 euros en les obres d'impulsió d'aigües residuals en les urbanitzacions Bello Horizonte de La Nucia i Montahud d'Altea. La presidenta de la institució provincial Luisa Pastor va signar la pasada semana el conveni per a l'execució d'aquesta actuació amb els alcaldes de La Nucia i Altea, Bernabé Cano i Miguel Ortiz, respectivament. La signatura va comptar amb la presència de la diputada de Cicle Hídric, Mónica Lorente. 

Tant Luisa Pastor com els alcaldes han coincidit en la importància de la col·laboració entre administracions per a optimitzar recursos i millorar la qualitat de vida dels municipis i dels ciutadans de la província. 

El projecte, amb un pressupost total de 218.446 euros, contempla, segons ha explicat la presidenta, la construcció d'un col·lector per a connectar el sanejament de Montahud a un nou pou de bombament que connectarà amb la xarxa de sanejament de Bello Horizonte. Des d'allí, es connectaran els col·lectors existents amb un altre nou pou de bombeig que impulsarà les aigües fins a l'arqueta de connexió amb el col·lector general del Sistema Algar. Ambdues urbanitzacions comptaven amb depuradores per al tractament d'aigües residuals que havien quedat obsoletes. 

Aquesta obra s'emmarca en el conveni subscrit entre la Conselleria d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Aigua i la Diputació d'Alacant per a l'execució del Pla d'Obres Hidràuliques Municipals de Proveïment i Sanejament. 

La institució provincial assumeix el 50% del cost de l'actuació, l'administració autonòmica sufraga el 40%, l'Ajuntament de La Nucia corre amb el 8% de la inversió, mentre que Altea assumeix el 2% restant.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu