Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

25 de juny 2013

Segona edició de les visites guiades per als visitants

Turisme inicia la segona edició de les visites guiades ‘Coneix Altea’, que inclourà una nova ruta per Altea la Vella 

La regidora de Turisme, Vigela Lloret,ha presentat aquest matí la segona edició de les visites guiades ‘Coneix Altea’, que han tornat a posar-se en marxa per a aquest estiu, arran del bon acolliment que va tenir la iniciativa en la seua primera edició de l'any passat. Així mateix, la recent declaració com Bé d'Interès Cultural del Casc Antic d'Altea, per part de la Generalitat, fa que enguany coure especial importància la ruta pel baluard i el recinte renaixentista de la nostra localitat, tal com ha assenyalat l'edil de Turisme. 

Lloret ha remarcat que les visites tindran lloc tots els divendres dels mesos de juliol i agost, a les 19:00 hores, amb eixida des de l'Oficina de Turisme d'Altea, situada en la planta baixa de l'Ajuntament. El recorregut serà el següent: eixida des de Tourist Info Altea; Església de Sant Francesc; Casa de Cultura; Escales del ‘Mestre de la Música’; Plaça de l'Aigua; el Barri Bellaguarda; Plaça de la Creu; Portal Vell; Plaça de l'Església; C/ Sant Miquel – C/ Sant Josep; C/ Santa Bàrbara; Portal Nou i el Raval Mariner. 

En aquest sentit, ha recordat que en la seua primera edició de l'any passat les visites van comptar amb la participació de 227 persones de diferents nacionalitats: Països de l'Est, Regne Unit, França, Holanda, Bèlgica, Alemanya, Itàlia, sent el major nombre nacionals. A més de que les rutes es fan en castellà i en anglès, el guia pot realitzar traduccions als visitants, tant en alemany com en holandès. 

Lloret també ha anunciat que ja s'està treballant en una ruta específica per a Altea la Vella, que veurà la llum en les pròximes setmanes. En definitiva, segons la reiterat, “es tracta de potenciar la cultura, la naturalesa i els aspectes mediterranis que ens caracteritzen i que posem en valor a través de l'estratègia de promoció turística ‘VisitAltea’”.

2 comentaris:

Anna ha dit...

Bones,
La campanya no es diu "coenix Altea" es diu "conoce Altea" com bé es llegeix al cartell. EL fet d'ofersir-se en castellà, anglès, i si es demana, també holandés i alemany demostra una vegada més fins a quin punt infravalorem la nostra llengua. A ALtea venen molts turistes de València, Alacant i Castelló, també molts de CAtalunya. Oferir activitats en la nostra llengua ens enriqueix, enforteix la llengua, ajuda a mantenir la nostrra cultura en el seu format original, i perquè no, respon a una demanda que sí, existeix. No entenc una altra manera millor de "potenciar la cultura". Fets xicotets com este fan d'una llengua minoritària una llengua minoritzada. Des d'ací demane que s'oferisca el servei també en la nostra llengua.

Anna.

Pere ha dit...

Jo estic d'acord amb el comentari anterior. Aquesta tan sols és una més, una de les tantes i tantes vegades que el PP i Cipal marginen la nostra llengua amb les típiques excuses... L'any passat ja es va demanar que estes rutes guiades també foren explicades en valencià, però com es pot comprovar les ganes d'ofertar i donar a conèixer la nostra llengua són poques, per no dir cap, per part dels que ens malgovernen.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu