Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

4 de juny 2013

Primer Campus Internacional de Futbol 'Altea-Vila Blanca'

L'U.E. Altea organitza el seu primer Campus Internacional de Futbol per a xiquets i joves 

La Unió Esportiva Altea organitzarà del 15 de juliol al 9 d'agost un Campus Internacional de Futbol dirigit especialment a xiquets i joves d’entre 6 i 17 anys que juguen al futbol i senten el futbol com el seu esport preferit, i busquen millorar la seua tècnica i les seues qualitats aprofitant les vacances d'estiu. 

El President de la UE Altea, Paco Bolo, va presentar el Campus acompanyat pel Regidor de Joventut i Esports, Sebastián Gómez, i els coordinadors del mateix, Angel Muro i Enrique Brú. El Primer Campus Internacional de Futbol “Altea-Vila Blanca” té com a objectius fomentar la pràctica del futbol i contribuir a l'educació integral dels joves d'Altea. Serà un Campus Internacional perquè els joves d'Altea tindran ocasió de conviure amb participants d'altres països, joves residents o de vacances. 

El Regidor d'Esports va expressar el seu recolzament a la iniciativa, i la col·laboració de l'Ajuntament que cedirà l'ús de les instal·lacions esportives, i va assenyalar que “és una activitat genuïna ja que combina el futbol com a principal activitat amb altres matèries lúdiques i educatives”. Gómez va fer una crida als joves alteans perquè aprofiten l'oportunitat de participar en el campus de futbol, que segueix sent l'esport preferit pels joves. Per la seua banda, la directiva de la UE Altea, té clar el seu objectiu, “el futur passa per tenir una bona pedrera i el campus forma part d'eixa estratègia del club”, va concloure Bolo. 

El Campus està dirigit a edats compreses entre els 6 i 17 anys, futbol base, tant masculí com a femení, i s'organitzara en tres grups d'edats. Primer grup de 6 a 8 anys; Segon de 9 a 12 anys, i Tercer de 13 a 17 anys. 

Les activitats que es desenvoluparan de dilluns a divendres i des de les 9,00 hores a les 13,00 hores del matí en la Ciutat Esportiva són molt variades, des del futbol d'iniciació i perfeccionament; entrenament específic per a porters; futbol-sala; circuit de condicions físiques; orientació en dietes i lesions del jove esportista; psicomotricitat; natació; i inclou com a activitats paral·leles, classes d'anglès o classes de repàs d'estudis. 

El Campus ha sigut dissenyat per Llicenciats en Ciències de l'Activitat Física i l'Esports i comptarà amb un equip tècnic qualificat i amb experiència docent. El període d'inscripció és des de l'1 de juny al 12 de juliol. Les inscripcions s'han de formalitzar en el Centre Cultural Juvenil. Es pot pagar per una setmana de campus, 70 euros, dues setmanes 90 euros, tres setmanes 120 euros o les quatre setmanes, 150 euros. 

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu