Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

23 d’ag. 2013

Presentats els cartells de les Festes Patronals i de Moros i Cristians

Antonio Llinares és l'autor del Cartell de les Festes de Moros i Cristians 2013

Les festes patronals d'Altea, que se celebraran del 20 al 24 de setembre, ja tenen cartells anunciadors. El dels Moros i Cristians l'ha fet el fester Antonio Llinares de la filà Cebers, i el del Crist del Sagrari és del madrileny José Manuel Rodríguez. 

En la presentació dels cartells, tots dos autors van afirmar que han utilitzat fotografies de la festa com a font d'inspiració per a elaborar les seues obres. Llinares va explicar que la seua està realitzada amb pintura acrílica a l'oli «sobre taula de fusta» i va afirmar que s'ha inspirat «a la foto d'una de les ambaixades». El cartell va ser descobert pels reis moro i cristià d'enguany, José Signes (Tuareg) i Juanjo Oltra (Contrabandistes). 

Per la seua banda, José Manuel Rodríguez va explicar que en el seu cartell ha «tingut en compte les dues facetes de les festes d'Altea: La litúrgica, representada pel Crist en la zona central del cartell juntament amb la silueta de la cúpula de la capella del Sagrari; i la festera, representada per diferents imatges de gent d'Altea en la part baixa». Rodríguez va dir que ha utilitzat «diversos programes informàtics de tractament d'imatge». Els clavaris del Crist, Javier Serrat i Paqui Zaragoza van descobrir l'obra.

0 comentaris:

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu