Recorda que ens hem traslladat de web, ara ens pots trobar a www.lexpressio.net

26 de set. 2013

VI Edició d'Ecoaltea

100 expositors i més de 130 tallers, en la sisena edició de ‘Ecoaltea’, que se celebrarà el 5 i 6 d'octubre 

La Fira de les Alternatives i l'Ecologia ‘Ecoaltea’ complirà la seua sisena edició els pròxims 5 i 6 d'octubre. Eixe cap de setmana es donaran cita enfront del Palau d'Altea, i en les seues proximitats, nombrosos llocs relacionats amb l'agricultura ecològica, l'artesania, el medi ambient, i les teràpies alternatives per a la salut natural. La fira ha sigut presentada pel regidor de Participació Ciutadana, Sebastián Gómez, juntament amb la responsable de la mostra Nuria Collel. 

En l'esplanada i pàrquing del Palau s'instal·laran al voltant de 100 llocs, mentre que en les instal·lacions de la Facultat de Belles arts, en les seues aules i espais enjardinats està previst realitzar 130 tallers i xarrades durant els dos dies de Fira. L'Associació Bilolama ha comptat amb el recolzament de l'Ajuntament d'Altea, a través de la Regidoria de Participació Ciutadana, per a organitzar, un any més, una nova edició d’Ecoaltea. 

La coordinadora de la Fira, Nuria Collel ha afirmat que que “Ecoaltea es destaca d'altres fires alternatives per la gran quantitat d'activitats que oferim en dos dies, sense anar més lluny en aquesta edició estan previstes 130 activitats diferents”. També va explicar que l'esdeveniment es difon a nivell publicitari per tota Espanya, enviant-se material divulgatiu a Madrid, Murcia, Castella i Catalunya, “però sobretot és una fira d'Altea, i el que cerquem és la participació activa del poble d'Altea”.

En aquesta edició ‘Ecoaltea’ va a dedicar especial atenció en les seues activitats a ‘La Comunicació’ en les seues diferents facetes, tant col·lectives com els mitjans de comunicació alternatius, o la comunicació entre persones per a “facilitar una comunicació més sana i respectuosa”. 

L'Associació Bilolama, organitzadors d’Ecoaltea, aprofitaren el primer dia de la inauguració per a presentar en públic el llibre ‘Creadors amb cor’, un llibre que arreplega projectes, i experiències personals, de desenes d'activistes medioambientalistes que han passat durant el primer lustre per la fira ecologista d'Altea. 

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja porcà.

Traductor

El més llegit esta setmana

Contacte

Contacta amb nosaltres a través del nostre mail: lexpressioaltea@gmail.com

Arxiu